Close

05-04-2020

Zou baat kunnen hebben bij loopbaancoaching?

Toen ik afstudeerde had ik het idee dat de wereld aan mijn voeten lag. Dat was namelijk altijd door mijn professoren gezegd en ik heb dit altijd voor zoete koek aangenomen. Ik heb tijdens mijn studie altijd heel goede resultaten behaald en ik was er dan ook van overtuigd dat ik na mijn afstuderen kon gaan uitzoeken waar ik zou willen werken. Dat bleek echter zeer zeker niet het geval te zijn. Het was namelijk zo dat toen ik klaar was met mijn studie, ik nooit een baan kon vinden waar ik gelukkig van werd. Ik weet niet hoe het kan, maar ik werd voortdurend afgewezen en op een gegeven moment raakte ik daar heel erg onzeker van. Omdat ik toch brood op de plank moest hebben, ben ik daarom maar op banen gaan reageren die beschikbaar waren en deze heb ik toen ook gekregen. Dat was echter zeker niet mijn passie, maar ik had niet echt helder voor ogen hoe ik mijn leven kon gaan omgooien. Ik heb daarom besloten om loopbaancoaching te zoeken. Wanneer ik namelijk met een specialist kon gaan kijken naar mijn kwaliteiten en naar de mogelijkheden om toch daar terecht te komen waar ik wilde zijn, kon ik daar heel veel aan hebben. Ik heb toen gekeken waar ik moest zijn wanneer ik goede loopbaancoaching wilde ontvangen en ik heb toen allerlei mogelijkheden bekeken. Ik heb gezien dat wanneer je naar de site van Groeiatelier.nl gaat, je heel goede mogelijkheden aangeboden krijgt voor loopbaancoaching. Ik ben daarom gaan kijken of ik een keer met deze mensen kon afspreken om mijn situatie door te nemen. Ik heb toen te horen gekregen dat ik altijd een keer langs kon komen om mijn mogelijkheden door te nemen. Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb want hier vond ik uiteindelijk de loopbaancoaching die ik nodig had. Ik was onder de indruk van hoe snel mensen hier zien wat goed voor je is en hoe goed zij je kunnen helpen om bepaalde inzichten te ontwikkelen. Ik kan u daarom aanraden om een keer te kijken naar de mogelijkheden die deze mensen voor u te bieden hebben wanneer u ook wel wat loopbaancoaching zou kunnen gebruiken. Het is namelijk zo dat wanneer u aan loopbaancoaching gaat doen, u er zeker van kunt zijn dat u goede stappen kunt zetten in uw carrière. 

Deze loopbaancoaching heeft mij heel erg geholpen 

Ik heb gemerkt dat ik door mijn loopbaancoaching heel veel inzicht in mijzelf gekregen heb en dat ik ook veel beter weet wat ik eigenlijk zou willen. Ik ben daarom blij dat ik aan loopbaancoaching ben gaan doen omdat dit mij heel veel heeft opgeleverd. Vandaar dat ik ook iedereen kan aanraden om ook aan loopbaancoaching te gaan doen. 

Ik ben klaar voor mijn toekomst

Ik ben blij dat ik aan loopbaancoaching ben gaan doen, want ik ben nu klaar om stappen te zetten richting mijn toekomst. Kortom:

  • Ik heb heel goede begeleiding ontvangen 
  • Ik weet nu veel beter wat ik wil
  • Ik heb de route gevonden om aan mijn carriere te gaan werken 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van Groeiatelier.nl