Close

30-11-2017

Zoekt u een prachtig cadeau?

PrachtigKado.nl | Sinds 2010 groot in persoonlijke cadeaus!

Cadeaus geven aan vrienden en familie, dat is toch zeker het leukste wat er is? Misschien is het krijgen van een prachtig cadeau nog leuker, maar de glimlach van de jarige is ook wat waard. Bij ons op prachtigkado.nl kunt u snel en erg voordelig een prachtig cadeau uitzoeken, bestellen, betalen en laten bezorgen. Want hoe kunt u alle verjaardagen van vrienden en familie onthouden? Er ontglipt vast en zeker wel een keertje een datum in uw hoofd. U kijkt daarnaast misschien niet dagelijks op de kalender of in uw agenda dus dan leest u al snel over iemand zijn verjaardag. Ook de melding op Facebook vergeten maar hebt u morgen al het verjaardagsfeestje? Vergeet dan niet in de eerste plaats om diegene alsnog te feliciteren en in de tweede plaats om onze website erbij te pakken. Want we bieden u de oplossing, ongeacht de leeftijd van de jarige. Want voor de jongsten onder ons maar ook voor volwassenen en ouderen bieden we een prachtig cadeau aan. Tot dusver hebben we het voornamelijk gehad over verjaardagen. Maar dat is niet de enige gelegenheid waar een prachtig cadeau als geroepen komt. We denken ook aan de sinterklaasavond, aan kerstavond of simpelweg omdat u iemand zomaar een prachtig cadeau wilt geven. Misschien dat u uw geliefde even in het zonnetje wilt zetten of uw kinderen wilt belonen met het behalen van een diploma. Wat de reden dan ook mag zijn, bij ons zult u slagen!

Een prachtig cadeau in een handomdraai bestelt

Waar kunt u zoal aan denken bij een prachtig cadeau dat u in onze webwinkel mag vinden? We hebben vele cadeaus handig gecategoriseerd in onder andere:

  • Kraamcadeaus,
  • Momenten,
  • Bedrijven, dus relatie- en promotiegeschenken,
  • De feestdagen waaronder Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw.

Vele cadeaus maken wij met de hand en zijn tevens te bedrukken. Dat drukwerk besteden we overigens niet uit want we beschikken over deze technieken om dat zelf in de werkplaats te verrichten. Al vanaf 1 euro per stuk kunt u relatiegeschenken laten bedrukken en kopen, maar een echt prachtig cadeau mag natuurlijk wel iets meer kosten. Ook bedrijven doen er goed aan om bij ons een prachtig cadeau te kopen. Bijvoorbeeld als iemand met pensioen gaat of al vele jaren in dienst is. Zet hen eens in het zonnetje met een prachtig cadeau. Mocht u aldus te laat zijn met het kopen van een presentje, dan biedt onze website uitkomst. Want als u op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, dan hebt u het morgen al in huis. Wist u trouwens dat we geen verzendkosten in rekening brengen bij een totaalbedrag boven de 50 euro? Tel uit uw winst want is het voor bedrijven niet veel verstandiger om in het groot in te kopen? Dat geldt vast en zeker ook voor promotieartikelen.

Voor jong en oud, bij ons is er altijd wel iets te vinden

Met meer dan 7 jaar ervaring weten wij wat u wilt. Wij kunnen uw logo of slagzin overal op bedrukken maar kunnen ook een blanco prachtig cadeau leveren. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Kijkt u graag de kat uit de boom en is dat de reden dat u eerst contact met ons wilt opnemen? Dan kunt u ons vanzelfsprekend even bellen, mailen en via de sociale media een berichtje sturen. Hopelijk bent u erg tevreden over onze service, werkwijze en de producten. We staan open voor feedback en horen graag wat uw klachten of opbouwende kritiek is. Laat gerust een review achter en geef ons een rating. Dat waarderen we zeer! Lees meer…