Close

19-07-2019

Zoekt u een goede schoonmaker in Hengelo?

Wij hebben onlangs besloten dat wij niet langer meer wilden samenwerken met het bedrijf dat voor ons altijd ons pand schoon hield. Wij vonden namelijk dat wij veel teveel geld moesten betalen aan dit bedrijf en dat terwijl de kwaliteit van het werk echt om te huilen was. Vandaar dat wij gekeken hebben of het misschien mogelijk was om een andere schoonmaker in Hengelo te vinden. Wij hebben namelijk niet een heel groot netwerk in onze omgeving omdat wij namelijk nog niet heel lang met ons bedrijf daar gevestigd zijn. Wij wisten dus niet heel goed waar wij een goede schoonmaker in Hengelo konden vinden en dus hebben wij maar eens even in het rond gevraagd om te horen of iemand ons aan een goede schoonmaker in Hengelo kon helpen. Wie wij ook vroegen, iedereen vertelde ons dat wanneer wij naar een goede schoonmaker in Hengelo op zoek waren, wij het beste een keer met de mensen van Schoonmaakbedrijf Arie Reerink konden gaan praten. Deze schoonmaker in Hengelo heeft een heel goede reputatie opgebouwd en dat was voor ons heel prettig om te merken. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die deze schoonmaker in Hengelo allemaal te bieden heeft. Dat hebben wij gedaan door even naar de site van deze schoonmaker in Hengelo te gaan. Wij konden daar heel veel informatie vinden en dat was voor ons heel prettig om te merken. Wij hebben daarom ook gekeken of het mogelijk was om een keer te praten met deze schoonmaker in Hengelo omdat wij graag wilden weten of deze schoonmaker in Hengelo misschien ook bereid zou zijn om ons kantoor te reinigen. Wij kregen te horen dat dit zeker het geval was en dat was voor ons heel prettig om te horen. Wij hebben aangegeven wat wij allemaal van deze schoonmaker in Hengelo verwachten en wij kregen te horen dat zij ons zelfs nog meer dan dat konden bieden. Dat was precies waar wij naar op zoek waren dus wij hebben besloten om deze schoonmaker in Hengelo snel in de arm te nemen. Dat was een van de beste dingen die wij het afgelopen jaar gedaan hebben. 

Deze schoonmaker in Hengelo is de moeite waard

Wij werken nu al een tijdje met deze schoonmaker in Hengelo en ik moet u zeggen dat mij dat heel erg goed bevalt. Het is namelijk zo dat wanneer je deze schoonmaker in Hengelo inhuurt, je er zeker van kunt zijn dat je kantoor glimt als nooit tevoren. Wij vinden het daarom ook heel prettig dat wij met deze schoonmaker in Hengelo zijn gaan werken. 

Vraag ook eens een offerte aan

Mocht u ook graag met Reerinkschoonmaak.nl willen werken, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. U zult merken dat:

  • U hier heel veel voordeel kunt pakken 
  • U altijd de beschikking krijgt over mensen die hun vak heel goed verstaan 
  • U hier altijd service op maat aangeboden krijgt

Wij werken nu al een tijd met dit bedrijf en wij zijn uitermate tevreden over hun diensten.Lees meer…