Close

03-09-2018

Zindelijkheids broekjes

Als jij bezig bent met het proces om jouw kindje zindelijk te krijgen, dan kunnen zindelijkheids broekjes heel erg goed van pas komen! Iedere ouder weet dat dit hele proces een flinke klus kan zijn. Bij sommige kinderen verloopt het heel gemakkelijk, die kunnen vrij snel zelf aangeven wanneer ze naar de wc of naar het potje moeten. Maar bij andere duurt dit wat langer. Je had dan eigenlijk altijd twee mogelijkheden, namelijk jouw zoon of dochter gewoon een luier laten blijven dragen of gewoon een onderbroek aantrekken en regelmatig alles moeten verschonen. Zindelijkheids broekjes zijn een uitstekend oplossing voor het dilemma waar je in die periode voor wordt gezet. Als je jouw kind een luier laat dragen, dan zal er immers geen prikkel zijn om de volgende keer wel aan te geven wanneer hij of zij naar het toilet moet, de luier vangt het immers wel op en houdt de billen aangenaam droog. Dat wil je dus eigenlijk niet, hoe gemakkelijk het ook kan zijn om toch snel een luier aan te trekken. Tegelijkertijd zit jij er als ouder natuurlijk ook niet op te wachten dat je door ongelukjes steeds alle kleren moet verschonen. Dat is niet alleen heel veel werk, het levert je ook een berg wasgoed op. Met zindelijkheids broekjes profiteer je van het beste van twee werelden.

Voordeel zindelijkheids broekjes

Wat zijn zindelijkheids broekjes nu precies en wat voor voordelen leveren ze op? Het gaat hierbij om een broekje dat van de buitenkant gemaakt is van polyester en van de binnenkant van bamboe. Het bamboe zorgt ervoor dat het kledingstuk prettig aanvoelt aan de huid en fijn is om te dragen, terwijl het polyester voorkomt dat er vochtigheid naar buiten kan lekken. Je kindje voelt het dus wel als hij of zij een ongelukje heeft, van binnen worden de zindelijkheids broekjes immers wel nat, maar tegelijkertijd blijft de spijkerbroek, jurk of rok gewoon schoon en droog. Je hoeft dan dus ook alleen dit onderbroekje te verwisselen bij een ongelukje! Dat bespaart je heel wat wasgoed en daar zal iedere vader en moeder blij mee zijn. Wil jij ook het onderbroekje niet steeds hoeven te verwisselen? Dan kun je ervoor kiezen om er een inlegvel in te leggen, dan hoef je alleen deze te vervangen. Heeft het gebruik van zindelijkheids broekjes alleen voor jou als ouder voordelen? Nee, ook voor het kind heeft het een voordeel. Ze voelen immers wel dat ze nat zijn, waardoor de stimulans aanwezig blijft om op tijd aan te geven dat een toiletbezoek nodig is. Bovendien zien ze er uit als gewone onderbroeken, wat zeker bij hen in de smaak zal vallen, omdat ze zich dan echt groot voelen!

Verschillende dessins

Er zitten dus verschillende voordelen aan het gebruik van deze producten, te weten:

  • je kunt je stapel wasgoed er mee verminderen
  • het helpt bij de zindelijkheidstraining
  • het lijkt op een echte onderbroek

Ben jij op zoek naar zindelijkheids broekjes, dan moet je daarvoor zeker naar Blije Billetjes gaan. Deze webshop biedt allerlei handige producten op dit gebied aan, zoals ook wasbare luiers, zwemluiers en de inlegvellen die je hierbij kunt gebruiken. Op Blijebilletjes.nl vind je een compleet overzicht van alle prints die zij voor de zindelijkheids broekjes beschikbaar hebben. Handig van hun trainingsbroekjes is dat deze over drukknopen beschikken, zodat je de maat zelf ook nog wat aan kunt passen. Altijd prettig met kids die in de groei zijn! Wil jij de zindelijkheidstraining ook effectiever maken? Kies dan voor de zindelijkheids broekjes van Blije Billetjes en je zult zeker snel resultaat zien! Lees meer…