Close

30-10-2017

Wilt u graag winterbanden in Hengelo kopen?

Winterbanden Hengelo - Autoservice Jan Dekker

Bij autoservicejandekker.nl bent u aan het juiste adres als u iets meer wilt weten over het kopen van winterbanden in Hengelo. Want wij leveren al jarenlang topkwaliteit winterbanden in Hengelo die we niet alleen voor u kunnen bestellen maar ook monteren. Weliswaar neemt de koudheid in dit land af, toch zijn er per jaar minstens 4 gevaarlijke weken. Weken met veel ijzel en sneeuw op de weg. Als u aan winterbanden in Hengelo of elders denkt, dan denkt u misschien aan heel bijzondere banden waar u de hoogste prijs voor moet betalen. Niets is minder waar. Want het gebruik van winterbanden in Hengelo of waar u dan ook woont in dit land is de normaalste zaak van de wereld geworden. U kunt ze rustig 6 maanden gebruiken waarna u in de lente uw reguliere banden weer onder uw wagen laat zetten. Als u de kennis en de tijd hebt om dit zelf te doen, dan kunnen we enkel de banden aanleveren. Als u deze kennis niet hebt, dan kunt u de montage ook aan ons overlaten. Overigens kunt u bij ons niet alleen de winterbanden in Hengelo bestellen en laten monteren, u kunt ze ook opslaan. Handig als u niet al te breed woont en u niet beschikt over genoeg ruimte in u schuur, garage of zolderruimte.

Sla uw winterbanden in Hengelo bij ons op

We leveren aldus winterbanden in Hengelo van de hoogste kwaliteit. En dat is van groot belang omdat banden slijten. U wilt hierin investeren en ervan op aan kunnen dat u minstens 5 jaar op deze winterbanden in Hengelo kunt rijden. Het zijn banden met extra grip en zijn daarom dieper uitgesneden. Dit type band zorgt ervoor dat er geen laagje water tussen het oppervlak van de band en het wegdek ontstaat zodat u niet kunt slippen. Vanwege de naam denkt u misschien dat ze enkel nodig zijn als het sneeuw of ijzelt, maar ze zijn juist een uitkomst als het veel regent. In combinatie met de vele gevallen bladeren op de weg bent u een gevaar op de weg als u blijft doorrijden op uw reguliere banden. Want deze variant heeft veel minder profiel en dus minder grip bij een nat wegdek. Andersom is het trouwens wel zo dat u deze “zomerbanden” het beste kunt gebruiken bij een droog en warm wegdek. Afijn, natuurlijk levert ons garagebedrijf niet alleen maar winterbanden in Hengelo. U kunt op ons bouwen wan we staan ook voor u klaar voor de volgende werkzaamheden:

  • We voeren de verplichte apk-keuringen uit. In de tussentijd krijgt u alternatief vervoer van ons,
  • We voeren kleine reparaties en overig onderhoud uit,
  • U kunt uw airco door ons laten checken en bijvullen,
  • En hebt u een klein deukje in uw wagen? Dan deuken we het graag even voor u uit.

Het is wel zo verstandig om hierin te investeren

Als u een nieuwe auto koopt dan wordt u door de dealer vaak geïnformeerd over het voordeel van het hebben van 2 sets banden. Dit is geen verkooppraatje maar serieus advies. U kunt regelmatig de tweede set voor een goedkoop bedrag erbij kopen. Hebt u dit achterwege gelaten of bent u hier nooit over geïnformeerd? Dan is het nooit te laat om alsnog te investeren in deze winterbanden in Hengelo of elders in Twente. Dus maak eens een afspraak met dit garagebedrijf, u gaat er beslist geen spijt van krijgen. Uiteraard staan we ook telefonisch en via de telefoon voor u klaar om al uw prangende vragen te beantwoorden of om een afspraak in te plannen. Lees meer…