Close

01-03-2018

Wilt u graag een vca cursus komen volgen?

VCA cursus met 100% video's NU VANAF € 85,- | VGMbox

Wie iedere dag op de bouw te vinden is, moet sinds een aantal jaar verplicht beschikken over een vca certificaat. Om een dergelijk certificaat te bemachtigen moet u een vca cursus volgen. Dat kunt u op meerdere manieren doen en ook kunt u meerdere soorten vca cursus volgen. Wij van VCA-Cursus.com willen u graag uitleggen wat wij u allemaal te bieden hebben wanneer het gaat over het volgen van een dergelijke vca cursus. Wij bieden u namelijk verschillende trajecten aan. Zo kunt u kiezen voor een meerdaagse vca cursus, maar u kunt er ook voor kiezen om via het internet een dag een intensieve cursus te volgen. Wij gaan daarbij uit van een combinatie van literatuur, toepassing in de praktijk en praktijkopdrachten. Het is namelijk zo dat wanneer u alleen maar over de theorie leest, u hier slechts een heel klein deel van onthoudt. Wij zorgen er tijdens de vca cursus daarom ook graag voor dat wij op een interactieve manier met u aan de slag gaan. Wij zullen u daarom allerlei verschillende opdrachten laten uitvoeren waardoor u hopelijk eenvoudig de behandelde stof zult onthouden. Onze slagingspercentages zijn al sinds jaar en dag heel hoog en dat danken wij aan onze efficiënte methode. Wilt u daarom alles leren van veiligheid op de werkvloer, dan willen wij u van harte uitnodigen om een keer naar onze site VCA-cursus.com te komen kijken om te zien waar wij een vca cursus geven bij u in de buurt. Wij geven deze cursussen namelijk in alle hoeken van het land, waardoor u er dus zeker van kunt zijn dat u nooit lang hoeft te reizen om een vca cursus te kunnen doen. Geef u daarom vandaag nog op via onze site VCA-Cursus.com en begin op heel korte termijn al.

Wat wordt behandeld tijdens de vca cursus?

De vca cursus staat geheel in het teken van het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer. Wij zullen dan tijdens de vca cursus ook uitgebreid stilstaan bij allerlei mogelijke situaties waarin u met dergelijke gevaren te maken krijgt. Wij zullen u laten zien hoe u ten eerste deze situaties zou kunnen vermijden, ten tweede zullen wij u laten zien wat u het beste kunt doen mocht u onverhoopt toch in een gevaarlijke situatie terecht zijn gekomen. Wij zullen dit met u trainen via opdrachten, maar ook via videomateriaal. Hierdoor kunnen wij u heel goed laten zien wat u in bepaalde situaties moet doen, of juist zou moeten laten. Wij staan tijdens de vca cursus ook uitgebreid stil bij het werken met gevaarlijke stoffen en wat u zou moeten doen wanneer u met een van deze stoffen in aanraking komt. Werkt u veel met ladders? Dan leren wij u wat wel en niet is toegestaan en ook laten wij u zien hoe u het veiligst met dergelijke hulpmiddelen kunt werken. Wij zullen u ook vooral leren om eventuele mankementen meteen bij uw baas of opdrachtgever te melden. Let wel, het gaat hier om uw veiligheid en dan kunt u nooit voorzichtig genoeg zijn.

U kunt onze leergangen in bijna alle grotere steden volgen

Omdat veel werkgevers hun werknemers verplichten om het VCA certificaat te halen, hebben wij ervoor gezorgd dat wij u deze cursus in alle hoeken van Nederland kunnen aanbieden. Wij raden u aan om te kiezen voor ons traject wanneer u:

  • alles wilt leren over veiligheid op de werkvloer
  • u wilt leren hoe u het veiligst met hulpmiddelen kunt werken
  • wilt leren wat u in gevaarlijke situaties moet doen

Lees meer…