Close

20-06-2020

Wilt u een spijlenhekwerk op maat laten maken?

Wij hebben een groot huis met een grote tuin. Wij hebben bewust gezocht naar een huis met een grote tuin omdat wij jonge kinderen hebben en wij wilden graag dat onze kinderen veel buiten konden spelen wanneer het mooi weer was. Wij wonen echter ook vlakbij een drukke weg en daarom moesten wij zorgen dat onze kinderen veilig buiten konden spelen. Wij wilden daarom graag een mooi spijlenhekwerk laten maken omdat wij er dan zeker van konden zijn dat wij de kinderen even in de tuin achter konden laten. Wij hebben gekeken waar wij een mooi spijlenhekwerk konden laten maken. Wij hadden namelijk nogal wat eisen want wij wilden graag dat het spijlenhekwerk goed bij ons huis zou passen. Als je namelijk weet dat wij een heel mooi klassiek huis hebben, dan hoeven wij waarschijnlijk niet meer toe te lichten dat wij graag een mooi spijlenhekwerk wilden hebben. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die er waren om een bedrijf in de arm te nemen dat ons aan een mooi spijlenhekwerk kon helpen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste naar de site van Taschestaalbouw.nl konden gaan. Deze mensen kunnen alles maken van ijzer wat je maar kunt bedenken en wij wilden daarom graag een keer met deze mensen in contact komen. Mocht u daarom ook een mooi spijlenhekwerk willen laten maken door mensen die verstand van zaken hebben, dan kunt u altijd even naar de site van dit bedrijf gaan. Wij hebben hier goed gekeken wat de mogelijkheden waren en hoe langer wij op deze site verpoosden, hoe duidelijker het ons werd dat wij hier heel goede zaken zouden kunnen doen. Wij wilden daarom graag even weten op welke kosten wij moesten rekenen wanneer wij deze mensen een spijlenhekwerk voor ons wilden laten maken. 

Ons spijlenhekwerk is heel mooi geworden 

Wij hebben met de mensen van de Taschestaalbouw.nl overlegd over wat wij graag wilden en toen kregen wij te horen dat zij graag voor ons aan de slag wilden gaan om ons spijlenhekwerk te maken. Wij zijn daarom blij dat wij deze mensen benaderd hebben want zij konden een prachtig spijlenhekwerk voor ons maken zonder dat wij daar meteen een vermogen voor hoefden te betalen. Als u daarom ook graag een keer een mooie spijlenhekwerk wilt laten plaatsen, dan zou ik u willen aanraden om ook een keer op de site van Taschestaalbouw.nl te gaan kijken. Deze mensen leveren niet alleen kwaliteit, ze denken ook goed met je mee over hoe je voor een goede prijs geholpen kunt worden. 

Dit hek is een parel in onze tuin

Wij hebben het hek inmiddels laten plaatsen en het heeft ons huis een nog mooiere uitrating gegeven. Het hek is namelijk heel stijlvol en dat terwijl het ook heel functioneel is. Wij zijn daarom uiterst tevreden over onze aankoop. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel goed hek kunnen laten maken 
  • Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met deze mensen 
  • Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden 

Bekijk de mogelijkheden ook nog even op de site.         

Lees meer…