Close

22-02-2020

Wilt u een huis kopen zonder eigen geld?

Afgelopen jaar heb ik bekeken of het mogelijk was om met mijn salaris een goede lening te kunnen afsluiten. Ik wilde namelijk al heel lang mijn huurwoning opzeggen en een eigen huis kopen, maar ik had niet echt helder voor ogen of dit ook mogelijk zou zijn. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik in aanmerking zou kunnen komen om een eigen huis te kopen. Ik heb toen gekeken hoe ik de juiste stappen kon zetten en ik heb toen een vervelende ontdekking gedaan. Ik kon namelijk geen huis kopen zonder eigen geld. Ik had weliswaar een mooi salaris waarmee ik de mogelijkheid had om een hypotheek af te sluiten, maar het bleek niet mogelijk te zijn om dan ook echt concreet te worden. Een huis kopen zonder eigen geld is namelijk bijna niet te doen als je niet slim te werk gaat en daarom heb ik gekeken wat ik moest doen wanneer ik een huis kopen zonder eigen geld wilde. Ik heb toen gezien dat je het beste even naar een adviseur op zoek kunt gaan. Als je namelijk een huis kopen zonder eigen geld gaat, moet je zorgen dat je de tekorten op een andere manier kunt dichten. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik een huis kon kopen zonder eigen geld. Een huis kopen zonder eigen geld betekent dat je op zoek moet naar andere manieren om aan geld te komen en ik had niet helemaal helder voor ogen wat de mogelijkheden zouden zijn. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een keer met een expert te gaan zitten zodat ik van deze persoon kon horen wat ik het beste zou kunnen gaan doen wanneer ik een huis wilde kopen zonder eigen geld. Ik heb toen gekeken welke expert ik het beste in de arm kon nemen en ik heb toen gezien dat wanneer je een huis wilt kopen zonder eigen geld, je het beste even met de mensen van lexwonen.nl kunt gaan praten. Zij kunnen je namelijk vertellen wat je moet doen wanneer je een huis wilt kopen zonder eigen geld. Het is namelijk mogelijk om een goede deal af te sluiten en ik kan u daarom zeggen dat ik ook erg blij was dat ik deze mensen in de arm genomen heb. Zij konden mij namelijk vertellen dat een huis kopen zonder eigen geld mogelijk was wanneer ik het handig speelde.

Een huis kopen zonder eigen geld is zeker mogelijk

Wanneer je een huis kopen wilt zonder eigen geld, moet je zorgen dat je op een andere manier de bijkomende kosten van een woning kunt financieren. Het is namelijk zo dat een bank je niet meer zal lenen dan de woning waard is. Dat betekent dat je de kosten van de makelaar en dergelijke zelf moet financieren. Een huis kopen zonder eigen geld kan echter wel wanneer je bijvoorbeeld geld van je ouders gaat lenen. Zo kon ik uiteindelijk toch een woning kopen.

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten, dan raad ik u aan om:

  • Even naar lexwonen.nl te surfen 
  • Een afspraak met deze mensen in te plannen 
  • Te bespreken waar voor u de mogelijkheden liggen om toch een woning te kopen 

Ik wens u veel succes!