Close

24-12-2020

Wil je overstappen op elektrisch roken?

Wil je eigenlijk al een poosje stoppen met roken maar lukt het je niet? Misschien is overstappen op elektrisch roken dan iets voor jou. Over het algemeen is het met deze tussenstap namelijk veel makkelijker om uiteindelijk helemaal te stoppen. In de webshop van ea-sigaret kun je een hele handige set bestellen waarin alles zit wat je nodig hebt om te beginnen met elektrisch roken, namelijk:

  • De elektrische sigaret zelf
  • De batterij
  • Ee coil
  • Een clearomizer
  • Een oplader

Het enige wat nog niet in deze sets zit is een e-liquid. Dat kan ook haast niet want er zijn zóveel verschillende smaakjes e-liquid verkrijgbaar dat het een onmogelijk groot aantal combinaties oplevert. het enige wat je dus nog los bij moet bestellen als je zo’n elektrisch roken startersset bestelt is een e-liquid. Deze verkopen ze in deze webshop in super veel verschillende smaken, dus er zit er altijd een bij die jij lekker vindt. Natuurlijk krijg je bij deze set ook een uitgebreide uitleg over hoe het werkt en hoe je begint met elektrisch roken. Als je het gewend bent om normale sigaretten te roken kan het best wennen zijn. Het is namelijk een hele andere manier van roken. Technisch gezien is het niet eens roken, maar dampen. Je ademt namelijk geen rook in maar waterdamp, gevuld met een smaakje en wat toevoegingen. Dit klinkt een stuk minder ongezond dan het roken van tabak, niet? Het is dan ook heel begrijpelijk dat veel rokers inmiddels de overstap hebben gemaakt naar een elektrische sigaret, zelfs als ze niet van plan zijn ooit helemaal te stoppen met roken.

Elektrisch roken is makkelijker afbouwen

Als het juist wel je plan is om uiteindelijk te stoppen met roken dan is overstappen op elektrisch roken je zeker aan te raden. Je hebt met het roken van een elektrische sigaret namelijk veel meer controle over hoeveel nicotine je binnenkrijgt. E-liquids zijn er namelijk niet alleen in veel verschillende smaken, maar ook in veel verschillende sterktes en met zowel veel als weinig nicotine. Sterker nog, er zijn dus ook e-liquids die helemaal geen nicotine bevatten. Zo wordt het je stukken makkelijker gemaakt om af te bouwen, waardoor je zonder moeite uiteindelijk helemaal stopt. Al zijn er heel veel mensen die het roken van een elektrische sigaret veel lekkerder vinden dan normale sigaretten. Doordat er zoveel verschillende smaakjes verkrijgbaar zijn heeft elektrische roken meer mogelijkheden dan normaal roken.

Welke smaak e-liquid is jouw favoriet?

Als je pas net begint met elektrisch roken dan moet je al die lekker smaakjes nog een beetje ontdekken en leren kennen. Maar meestal weten mensen na een paar weken al waar hun voorkeur naar uitgaat. Het overgrote del van de mensen houdt het meest van e-liquids doe zoet smaken. We hebben het dan over diverse fruitsmaakjes zoals banaan en kers, maar ook over hele zoete smaken zoals appeltaart en vanille. Daarnaast zijn er ook mensen die elektrisch roken het lekkerst vinden als het naar tabak smaakt, en mensen die frisse smaken zoals mint prefereren. Waar je ook van houdt, de kans is groot dat er een e-liquid is die precies daarnaar smaakt!