Close

02-09-2018

Wijnvakantie Roemenie

Als je aan Roemenië denkt, waar denk je dan aan? Misschien het bloedstollende Transsylvanië, of de grote meren van de Karpaten? Waar je misschien minder snel aan denkt is wijnbouw, maar dat is een vergissing! Roemenië is namelijk één van ’s werelds grootste wijnproducenten. Tonnen met wijn worden jaarlijks verkocht in binnen- en buitenland. Wil jij de heerlijke wijnen van het land zelf eens proberen? Ga dan op wijnvakantie in Roemenië met Roemwijn! Op http://wijnreisroemenie.nl/wijnvakantie/ vind je alle informatie waar je naar op zoek bent, waaronder een volledig programma. Wat zijn de voordelen van deze reis en welke plaatsen bezoek je?

  • All-invakantie
  • Diners met lokale wijnen
  • Begeleiding door wijnexpert Cristina Andrieuscu

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: deze wijnvakantie in Roemenië is all-inclusive! Je zult slapen in viersterrenhotels, in de bekende wijnstreken. Daarbij krijg je ontbijt en avondeten en bezoek je de wijnhuizen waar je echt in geïnteresseerd bent. Bovendien dineer je met je reisgenoten met speciale lokale wijnen, die je waarschijnlijk nog nooit geproefd hebt! Een unieke ervaring, die je waarschijnlijk maar één keer in je leven meemaakt! Je gaat op pad met Cristina Andrieuscu, gecertificeerd wijnexpert (WSET 3) en importeur van Roemeense wijnen. Ze is actief op de Nederlandse markt en weet dus precies welke wijnen bij het Nederlands publiek in de smaak vallen. Ze kan je adviseren over de diverse soorten wijn en je aanbevelingen doen tijdens het proeven. Dit alles samen maakt deze wijnvakantie in Roemenië tot een unieke ervaring voor iedere wijnliefhebber! Wil jij mee op deze boeiende reis? Klik dan snel op de bovenstaande link en meld je aan. Wil je liever wat meer informatie voor je een beslissing maakt? Neem dan contact op via het contactformulier. Wacht niet te lang, want er is een beperkte beschikbaarheid. Voor je het weet is de groep vertrokken!

Wijnvakantie Roemenië: het programma

Je wilt natuurlijk weten waar deze wijnvakantie in Roemenië je allemaal mee naartoe neemt. Op bovenstaande site vind je een volledig programma, maar hieronder een paar highlights. De tocht begint op het vliegveld van Boekarest. Vanaf daar word je met de bus meegenomen naar Dealu Mare, een wijnregio in het centrale deel van het land. Tijdens een wijnvakantie in Roemenië staat wijn immers centraal! Daarna bezoek je achtereenvolgens twee lokale wijnhuizen en leer je meer over de populaire witte wijn in het gebied. Op dag vijf is het tijd voor een bezoek aan het dorpje Viscri, in Saksisch Transsylvanië. De beroemde wijngaarden van Drăgăşani staan ook op de planning, evenals het paleis van het parlement op de slotdag. Een overvol programma, waarin je de allermooiste plekjes van het land bezoekt. Kortom: wil jij op wijnvakantie in Roemenië? Dan ben je bij bovenstaande aanbieder aan het juiste adres. Ben je al eens eerder in Roemenië op vakantie geweest, kijk dan goed waar de route je langs brengt. Heb je vragen over een bepaalde wijngaard, of wil je weten of een specifiek wijnhuis in de toekomst bezocht kan worden? Neem dan gerust contact op!

Vertrekgarantie

Deze wijnvakantie in Roemenië heeft, in tegenstelling tot veel andere reizen, een vertrekgarantie. Dat betekent dat je altijd op reis mag, onafhankelijk van het aantal aanmeldingen. Kom je met twee personen, dan maak je bovendien gebruik van een handige korting. Voor twee personen betaal je slechts €1845 per persoon. Wil je alleen mee op pad, dan betaal je €2345! Heb je vragen over de reis, of ben je benieuwd naar het verdere programma? Laat dan gerust iets van je horen. Al je vragen worden snel beantwoord, zodat je goed geïnformeerd mee kunt op reis!