Close

12-12-2018

Wij besparen veel energie dankzij onze led inbouwspots

Wij besparen veel energie dankzij onze led inbouwspotsWij hebben een aantal jaar geleden onze woonkamer van nieuwe verlichting laten voorzien en dat zorgde ervoor dat wij een heel sfeervolle ruimte kregen. Wij waren dan ook heel erg blij met het resultaat. Wij hebben veel inbouwspots laten installeren omdat deze namelijk heel mooi gedimd kunnen worden en dat zorgt ervoor dat je altijd de juiste sfeer in je huis kunt creëren. Waar wij echter geen rekening mee hadden gehouden, is dat wij een heel hoge energierekening kregen door deze spots. Deze waren namelijk allemaal halogeen en dat vreet energie. Dat was iets waar wij ons steeds meer aan gingen storen en vandaar dat wij een paar maanden geleden besloten hebben om hier iets aan te veranderen. Wij zijn toen op zoek gegaan naar mooie led inbouwspots. Deze led inbouwspots hadden wij een keer ergens gezien en het licht dat van deze led inbouwspots kwam, was heel erg mooi. Genoeg reden dus om een keer te kijken waar wij voor een goede prijs led inbouwspots konden kopen. Wij zijn naar de bouwmarkt gegaan, maar deze bood ons niet waar wij naar op zoek waren. Wij moesten namelijk led inbouwspots hebben met een lage inbouw omdat wij een heel dun plafond hebben. De meeste standaard led inbouwspots zijn voorzien van een redelijke toeter waardoor zij dus niet geschikt waren voor ons plafond. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een adres waar wij de juiste led inbouwspots konden vinden. Dit bleek via het internet te realiseren zijn. Wij zijn namelijk terecht gekomen op de site Ledinbouwspotsleds.nl uitgekomen. Deze site bood ons alles waar wij naar op zoek waren en dat alles ook nog eens voor heel scherpe prijzen. Dat was heel prettig om te merken en wij zijn daarom ook blij dat wij met deze aanbieder in zee zijn gegaan.

Hier kochten wij nieuwe led inbouwspots voor een goede prijs

Toen wij eenmaal op de site van deze aanbieder terecht waren gekomen, zagen wij dat zij zich helemaal hebben weten toe te leggen op de verkoop van led inbouwspots. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij zagen ook al heel snel dat men hier led inbouwspots verkocht die geschikt waren voor dunne plafonds. Het was daarom ook geen moeilijke beslissing om voor dit bedrijf te kiezen. Ten eerste was het namelijk zo dat wij zagen dat de kwaliteit van de led inbouwspots zeer hoog was, en dat daarnaast de prijs die men voor deze spots vroeg, heel laag was. Ook konden wij hier goede informatie vinden over hoe wij de spots het beste konden installeren. Genoeg reden dus om met deze mensen in zee te willen gaan. Wij hebben onze bestelling nog diezelfde dag geplaatst en binnen twee dagen hadden wij onze spots al in huis. Het was gelukkig helemaal niet veel werk om de spots te monteren en inmiddels maken wij al een paar maanden gebruik van deze verlichting. Het licht zelf is heel warm en bovendien goed dimbaar. Het fijnste is echter dat wij nu heel veel minder stroom verbruiken waardoor wij dus een veel lagere energierekening krijgen gepresenteerd aan het einde van de maand.

Wij genieten ieder dag van prachtig sfeervol licht

Wij zijn heel blij dat wij hier een bestelling hebben geplaatst, want de spots geven prachtig licht en bovendien zijn ze uitermate energiezuinig. Kortom; een heel goede aankoop. Kijk daarom ook eens op de site voor:

  • goede spots
  • alle benodigdheden om deze spots te installeren
  • technisch advies over hoe deze spots te installeren

Kijk even op Ledinbouwspotsleds.nl.

Lees meer…