Close

30-10-2017

Wc bril is belangrijk

Heb jij je wel eens gerealiseerd hoe belangrijk een wc bril eigenlijk is? Waarschijnlijk niet, totdat je in een situatie komt waar deze heel vies is, kapot is of gewoon zelfs helemaal ontbreekt. En dan is het ook nog zo dat voor vrouwen dit object belangrijker is dan voor mannen, zij kunnen in de meeste gevallen dat ze heen moeten immers gewoon blijven staan. Pas als je ergens anders op een toilet komt waar de toiletbril los zit, gescheurd is of gewoon niet aanwezig is, realiseer jij je hoe gewend je er aan bent dat dit thuis gewoon in orde is en aanwezig is. En dat terwijl je toch verschillende malen per dag plaatsneemt op de wc bril en hier ook wel eventjes zit. Het is toch eigenlijk bijzonder dat we daar zo weinig over nadenken en dat we aan dit sanitaire onderdeel zo weinig aandacht schenken. Zelfs als we deze schoonmaken, kijken we er eigenlijk niet echt naar, maar letten we vooral op de properheid. En dat is jammer, de wc bril zou eigenlijk wel wat meer aandacht van ons mogen krijgen. Kijk daar dus gewoon eens naar de volgende keer dat je naar het toilet moet en vraag je af of jouw exemplaar nog de juiste is.

Wat voor wc bril kiezen jullie?

Wat mensen zich namelijk vaak niet realiseren, is dat er tegenwoordig echt wat te kiezen valt op het gebied van de wc bril. Hoewel de meeste mensen kiezen voor een eenvoudig wit exemplaar, zijn er zoveel andere opties mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • verschillende mechanieken
  • diverse kleuren en printen
  • verschillende materialen

Bij de materialen kun je denken aan het gebruik van bijvoorbeeld hout, wat natuurlijk dusdanig afgewerkt is dat je geen last van splinters kunt krijgen. Maar ook duroplast is bijvoorbeeld een optie. Wat mechaniek betreft kun je kiezen voor een standaard scharnier, maar je kunt nu ook een wc bril kiezen met een soft close sluiting. Hierbij gaat zowel de zitting als het deksel altijd langzaam neer, zodat deze nooit met een harde klap naar beneden zal vallen. En een laatste punt, de verschillende kleuren en printen. Vaak kiezen we zoals gezegd gewoon voor wit en dat is ook wel te begrijpen, op deze kleur kun je immers gemakkelijk viezigheid zien zitten. Maar een wc bril met een leuke print of een bijzondere kleur kan echt heel veel voor je toiletruimte of voor je badkamer doen. Je zult er versteld van staan hoe de uitstraling van het gehele toilet hierdoor verandert!

Deto Seats biedt veel keus

Nu denk je misschien: dat is wel leuk zo’n wc bril met een bijzondere print of in een andere kleur, maar waar koop ik dat? Daarvoor ga je naar Deto Seats! Het is namelijk zo dat in de meeste winkels die toiletbrillen verkopen de keus in kleur echt beperkt is, laat staan dat ze verschillende prints aanbieden. Bij Deto Seats bieden ze echter juist een heel ruime keus op dit gebied aan. Bij hen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wc bril met een print van de skyline van Manhattan of van roze rozen. Ook een dierenprint is mogelijk, net als regendruppels, fruit of sterren. Je vindt bij hen meer dan vijftig verschillende varianten, dus er is altijd wel een optie te vinden die helemaal bij jullie interieur en bij jullie smaak past. Het zal voor zich spreken dat iedere wc bril die zij verkopen van een uitstekende kwaliteit is en een lange levensduur heeft. Voor toiletbrillen is Deto Seats dus de zaak om naar toe te gaan!