Close

21-11-2019

Wat is de beste magneetverf?

De ene magneetverf is de andere niet, en daarom koop je deze het beste van goede kwaliteit. Er zijn genoeg hele goedkope merken die dit type verf aanbieden, maar als je echt een sterke, magnetische verf wilt kun je het beste gaan voor de Magnetic Paint van The Magnetic Company. Dit is een super krachtige verf voor magneten, welke je kunt bestellen in de webshop magneetverfmagneten.nl. Deze online shop verkoopt alles op het gebied van muurafwerking, en ze hebben meerdere merken magneetverf in hun assortiment, waaronder die van The Magnetic Company. Ze hebben ook wat goedkopere opties, maar houd er rekening mee dat de magnetische werking ervan wat minder sterk is en dat je bovendien meer lagen verf nodig hebt om de muur mee af te werken. De magneet verf van The Magnetic Compant is echter super sterk, dus daarbij heb je dat probleem niet. Hij is verkrijgbaar in verschillende formaten, dus of je nu een heel klein muurtje wilt afwerken met magnetische verf, of een complete wand, je kiest gewoon het aantal liters dat je nodig hebt. Weet je niet precies hoeveel dat is? Contacteer dan even het team van magneetverfmagneten.nl. Zij kunnen je aan de hand van het aantal vierkante meters dat je wilt schilderen precies vertellen hoeveel liter magneetverf je nodig hebt. 

Online magneten bestellen

Natuurlijk kun je in de webshop van magneetverfmagneten.nl niet alleen die super sterke magneetverf kopen. Want wat heb je aan magnetische verf zonder magneten? Je vindt er namelijk ook een super groot assortiment aan leuke en originele magneetjes. Deze zijn zowel te gebruiken op muren die je hebt bewerkt met magnetische verf, als bijvoorbeeld op je koelkast of magneetbord. Dus ook als je enkel op zoek bent naar originele magneetjes kun je in deze webshop terecht. Magneten zijn een slimme manier om mee te decoreren. Als je een muur met magneetverf schildert kun je constant wijzigingen aanbrengen in de decoratie. Je hoeft geen gaten te boren om leuke afbeeldingen of foto’s op te hangen en kunt oneindig experimenteren met de compositie ervan. Het enige wat je nodig hebt is een goede kwaliteit magnetische verf (zoals die van The Magnetic Company) en leuke magneetjes, welke je beide in de webshop van magneetverfmagneten.nl kunt bestellen. 

Special effect muurverf kopen

In deze webshop kun je naast magneetverf en een mega groot assortiment magneetjes ook andere speciale muurverven kopen, namelijk:

  • Schoolbordverf
  • Whiteboardverf
  • Muurverf met glitters

De laatste is een transparante vernis die bedoeld is om over een andere muurverf heen aan te brengen. Hij heeft dus van zichzelf geen specifieke kleur, maar enkel glitters. Hij is dus aan te brengen over standaard muurverf in een kleur naar keuze, en geeft naar gelang je meer lagen aanbrengt steeds meer een glitterend effect. Je kunt hem zelfs dun aanbrengen over de magneetverf heen, om die magnetische muur een extra gaaf effect te geven. Let echter op dat je de magnetische werking niet teniet doet door teveel laagjes ervan aan te brengen. Bij de super goede magneet verf van The Magnetic Company kan dit echter geen kwaad. Deze heeft zo’n sterke magnetische werking dat je er gerust een laagje muurverf met glitters overheen kunt aanbrengen, zonder dat hij zijn magnetische kracht verliest.