Close

16-10-2019

Waar wij altijd onze dubbelwandige boxen kopen?

Als fruittelers moeten wij heel vaak grote hoeveelheden fruit naar de andere kant van het land sturen. Dat houdt in dat wij er alles aan moeten doen dat dit fruit goed op zijn plaatst terecht komt. Daarmee bedoelen wij niet alleen dat wij moeten zorgen dat het adres klopt waar wij ons fruit naar toe sturen, maar dat wij ook moeten zorgen dat het fruit nog steeds fris is wanneer het eenmaal op de plaats van bestemming is aangekomen. Wij hebben daarom onlangs gekeken naar mogelijkheden om goede dubbelwandige boxen te kopen. Wij hadden namelijk gezien bij een collega van ons dat deze altijd met dubbelwandige boxen werkte en dat daardoor het fruit heel lang goed bleef. Zelfs als het fruit meerdere dagen in de dubbelwandige box had gezeten, was het nog steeds goed. Dat was voor ons heel goed om te weten en wij hebben daarom gekeken waar wij het beste dubbelwandige boxen konden inslaan. Wij hadden niet een heel ruim budget voor onze dubbelwandige boxen en wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat ons voor een goede prijs aan dubbelwandige boxen zou kunnen helpen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van boxpall.nl konden gaan. Deze site heeft namelijk alles wat je je maar kunt bedenken wanneer het gaat over boxen en ze zijn ook nog eens gespecialiseerd in onder andere dubbelwandige boxen voor fruit. Het was voor ons dan ook meteen duidelijk dat wanneer wij graag dubbelwandige boxen wilden bestellen, wij dat hier wilden doen. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden die wij hier kregen aangeboden en wij hebben toen gezien dat wij hier voor een heel goede prijs heel goede zaken konden doen. Om er zeker van te zijn dat wij hier een goede aankoop zouden doen, hebben wij even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen of zij ons inderdaad aan de beste dubbelwandige boxen konden helpen. Wij hebben toen nog een aantal heel handige adviezen gekregen en daardoor wisten wij zeker dat wij hier een goede deal konden sluiten. 

Dankzij deze dubbelwandige boxen blijft ons fruit vers

Wij werken nu al een tijdje met de dubbelwandige boxen van de mensen van boxpall.nl en dat bevalt ons heel erg goed. Wij merken dat ons fruit heel lang goed blijft in deze dubbelwandige boxen omdat ze namelijk heel geïsoleerd vervoerd kunnen worden. Ze worden dus niet warm, noch vochtig en dat houdt het fruit heel lang goed. Wij zijn daarom zeer tevreden over onze bestelling en wij raden iedereen aan om ook een keer naar boxpall.nl te gaan wanneer u goede boxen zoekt. 

Deze firma biedt topservice

Wij zijn blij dat wij met de mensen van boxpall.nl in zee zijn gegaan omdat:

  • wij hier heel goede zaken konden doen 
  • wij onze boxen heel snel geleverd konden krijgen
  • men ons van heel goed advies heeft kunnen voorzien 

Meer weten? Surf dan vandaag nog even naar de site van boxpall.nl. U kunt hier ook foto’s zien van alle afzonderlijke boxen.