Close

20-04-2021

Waar kunt u een geboortekaartje op maat laten maken?

Toen wij hoorden dat wij in verwachting waren, hebben wij gekeken wat wij allemaal moesten regelen om te zorgen dat wij na de geboorte van ons kind, iedereen meteen op de hoogte konden brengen. Wij hadden namelijk van andere ouders gehoord dat je na de bevalling niet veel zin hebt om bijvoorbeeld een kaartje uit te zoeken en dus wilden wij dit graag voor de geboorte van ons kind al geregeld hebben. Wij wilden graag een geboortekaartje op maat laten maken omdat wij het leuk vinden om iets bijzonders op te sturen naar onze vrienden en familie. Wij zijn daarom gaan zoeken naar waar wij een geboortekaartje op maat laten maken konden en wij hebben dat gedaan door gewoon online te gaan zoeken naar partijen die kwaliteit konden leveren. Wij hebben toen gezien dat wij een geboortekaartje op maat laten maken konden via de site Joinanotherview.nl. Deze site maakte gelijk indruk op ons omdat de mensen van deze pagina, van vele markten thuis zijn. Wij wilden graag een geboortekaartje op maat laten maken en dat wilden wij graag doen door een tekening van onszelf te laten maken. Wij wilden daarom graag weten of wij hier een geboortekaartje op maat laten maken konden met een illustratie van ons gezin erop. Wij wisten natuurlijk nog niet of wij een jongen of een meisje zouden krijgen, maar wij hoopten dat wij dit allemaal na de geboorte konden doorgeven. Wij hebben toen gelijk even contact opgenomen met de mensen van deze site en wij hebben aangegeven dat wij graag een geboortekaartje op maat laten maken wilden door deze mensen. Wij hebben toen onze wensen doorgenomen en toen wij hoorden wat de tarieven zouden zijn, wilden wij hier graag ons geboortekaartje laten maken. Wij konden er namelijk zeker van zijn dat wij iets moois zouden krijgen, dus het was voor ons gelijk duidelijk dat wij hier ons geboortekaartje op maat laten maken wilden.

Wij lieten hier een prachtig geboortekaartje op maat laten maken

Wij wilden graag iets moois laten maken en wij zijn blij dat wij de mensen van Joinanotherview.nl benaderd hebben. Deze mensen kunnen een geboortekaartje maken en zij maken daarvoor heel prachtige illustraties. Wij zijn blij dat wij hier zijn gaan kijken toen wij een geboortekaartje op maat laten maken wilden want ik ben er zeker van dat wij elders niet zo’n mooi kaartje met zulke mooie illustraties konden krijgen. Wij vonden de communicatie met deze illustrator ook heel prettig, dus wij hopen vaker met dit bedrijf samen te kunnen werken.

U kunt hier ook trouwkaarten laten maken

Wij hebben het plan om volgend jaar te gaan trouwen, en wij hebben besloten dat wij hier ook onze trouwkaart willen laten ontwerpen omdat:

  • Wij hier een heel mooi geboortekaartje op maat laten maken konden
  • Wij precies gekregen hebben wat wij graag wilden
  • Wij merkten dat mensen ons kaartje heel mooi en bijzonder vonden

Mocht u willen zien wat deze mensen voor u kunnen maken, dan kunt u altijd even naar Joinanotherview.nl surfen.