Close

17-01-2019

Voegwerk verdwijnt als sneeuw voor de zon met onze voegenbeitel

Een voegenbeitel is een uitzonderlijk handig stuk gereedschap als er voegen moeten worden uitgehakt. Een voegenbeitel komt dan ook voor diverse aannemers als geroepen en daarom hebben wij van reconex.nl natuurlijk een voegenbeitel ontwikkeld. Een voegenbeitel kunt u met een kant aan uw hamer bevestigen en de andere zijde, bestaande uit zogenaamde Widia-tanden, gebruikt u om het voegwerk mee te verwijderen. Zoals u wel op de site van Reconex kunt zien zijn deze tanden scherp dus voldoe altijd aan de veiligheidsvoorschriften als u met een voegenbeitel gaat werken. Voegwerk moet eens in de zoveel decennia voor een groot deel verwijderd worden. De meeste huizen in Nederland zijn gemaakt van baksteen en beton. Er wordt cement gebruikt om de bakstenen aan elkaar te bevestigen. Cement is onderhevig aan erosie en verwering, mede door het vaak gure weer in Nederland. Als u met een dergelijke beitel de rand verder uitdiept kan het vervolgens opnieuw gevoegd worden. En dat is erg belangrijk werkt omdat u er verdere erosie mee voorkomt. Ook het oog wil wat dus esthetisch gezien is dit klusje ook een voor de hand liggende taak. Daarnaast is de meest praktische reden voor het gebruik van een voegenbeitel misschien nog wel dat u uiterst nauwkeurig kunt werken. Het resultaat mag er zeker zijn: een goed geïsoleerde muur waarmee u flink bespaart op de jaarlijkse stookkosten.

Hebt u een voegenbeitel nodig? Bestel dan direct bij ons online

Klinkt de aanschaf van een voegenbeitel bij Reconex u als muziek in de oren? Kies dan het stuk gereedschap uit dat u wilt kopen. Zo hebben we diverse merken tot onze beschikking en ook diverse afmetingen. Iedereen heeft weer een andere voorkeur. Zolang de voegenbeitel maar:

  • Goed in de hand ligt,
  • Slijtvast is,
  • En natuurlijk niet al te duur is,
  • Dan voldoet een voegenbeitel al snel aan uw wensen.

U zult merken dat het waarschijnlijk niet bij een eenmalige bestelling zal blijven. We hebben immers zoveel interessante artikelen op onze website staan die u allen kunnen helpen bij een voegwerk klus. Of het nu om een renovatie gaat of een totale sanering, bij ons kunt u de juiste tools snel vinden. Zo werken wij met A-merken waaronder Atlas Copo, Spytze, Rotec en Tubag. Niet alleen kunt u hier uw gereedschap bij elkaar kopen, we geven ook erg graag advies over gevelonderhoud, voegwerk en restauratie. Dat komt omdat we zelf ook heel goed weten hoe we een voegenbeitel moeten bedienen. Sterker nog, we doen dit werk al meer dan 25 jaar. Zoekt u naar herstelwerkzaamheden voor de buitenkant van uw huis en hebt u nog helemaal geen bedrijf gevonden? Dan kunt u ons inschakelen. Reken er maar op dat het klusje op de deadline wordt voltooid. Daarbij staan uw wensen trouwens centraal want we willen natuurlijk graag weten wat u precies wilt dat er gebeurt. En daarom luisteren we eerst aandachtig naar uw ideeën zodat u geheel tevreden straks kunt genieten van een nieuwe gevel.

We bieden een keur aan gereedschap aan voor de ware professional

Mocht u nog vragen hebben over deze beitel, over de mogelijkheden die wij u verder bieden of over een totaal ander stuk gereedschap dan kunt u ons uiteraard bellen en mailen. U bent daarnaast van harte welkom bij ons op kantoor in Koog aan de Zaan. We raden het u aan om van te voren even een afspraak te maken. U kunt ons trouwens ook volgen via Twitter, dan mist u geen enkele update meer. We hopen in ieder geval snel van u te horen!