Close

10-09-2019

Vergadertafels bestel je online bij shiraz.nl

Je hebt verschillende soorten van tafels. Zo heb je bijvoorbeeld in de eetkamer een eettafel en in de woonkamer heb je in de regel een kleinere salontafel. Deze tafels dienen ook andere doelen. Aan de eettafel moet je kunnen eten en dus moet de hoogte van deze tafel in orde zijn. Maar een salontafel is vaak meer voor de sier en het plaatsen van drankjes, snacks en de tv-gids. Deze salontafel is dan ook vaak lager bij de grond, omdat de tafel niet hoger moet zijn dan de banken en stoelen er omheen. Vergadertafels zijn ook weer tafels op zich waar men in de regel vaak bij zit als men vergadert. Mocht je op zoek zijn naar vergadertafels, dan kun je terecht op de site van shiraz.nl. Vergadertafels komen ook weer in verschillende soorten en maten. Een ovale vorm is tegenwoordig populair. Dat komt omdat je dan niet direct een hoofd hebt en dat vermindert een duidelijke hiërarchie tijdens een vergadering. Een ronde tafel is echter niet praktisch, omdat deze vaak niet in de ruimte past. Maar als je de rondheid uitrekt naar een ovale vorm, dan is de vergadertafel net zo groot als een rechthoekige tafel. Daardoor past deze juist weer heel goed in vergaderzalen. Maar je kunt voor wat betreft vergadertafels uiteraard ook kiezen voor een rechthoekige variant. Het is ook maar net hoe groot jouw vergaderzaal is en hoeveel mensen er in de regel aanwezig zijn tijdens de vergaderingen. Gelukkig kun je op de site van shiraz al heel makkelijk zien wat de opties zijn voor wat betreft alle verschillende soorten vergadertafels.Gelukkig kun je op de site van shiraz al heel makkelijk zien wat de opties zijn voor wat betreft alle verschillende soorten vergadertafels. Als je oog eenmaal is gevallen op een mooie vergadertafel die past in jouw vergaderzaal, dan kun je deze uiteraard ook meteen bestellen. Dat doe je online via de site. Je kunt de vergadertafel of meerdere vergadertafels namelijk online via de site bestellen. Zodra je eenmaal gevonden hebt wat je nodig hebt, dan kun je het desbetreffende artikel toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je eventueel ook nog andere spullen meubelen toevoegen. Indien je bijvoorbeeld bezig bent met de volledige inrichting van je kantoor, dan kun je naast de nodige vergadertafels ook bij shiraz terecht voor: 

  • Bureaustoelen
  • Bureaus
  • Archiefkasten

Op de site vind je een compleet overzicht van alle meubelen en artikelen die je kunt bestellen voor je kantoor. Kom daarom vooral eens een kijkje nemen op de site en ontdek voor jezelf wat de mogelijkheden kunnen zijn voor jouw kantoor. 

Bezoek de showroom en bekijk de vergadertafels

Wil je alles toch eerst liever even in het echt bekijken, dan kun je ook terecht in de showroom. Mocht je bijvoorbeeld ook bureaustoelen willen kopen, dan is het geen slecht idee om deze van tevoren even uit te testen. Je moet immers weten of ze ook echt goed zitten. Daarnaast is het soms ook gewoon fijn om even rond te lopen tussen alle opties, zodat je beter kunt visualiseren hoe het eruit zou zien als de meubelen in jouw kantoor zouden staan. 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met shiraz

Mocht je een vraag hebben over het 1 of ander, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met een medewerker van shiraz.