Close

19-07-2017

Uw haar verven? Gebruik dan verf van goede kwaliteit

Wilt u graag uw haar verven zonder daarvoor dure producten te hoeven kopen? Hebt u geen zin om elke maand tientallen euro’s aan de kapper te betalen voor een haarkleur die u ook prima zelf kunt aanbrengen? En bent u het meer dan zat dat uw haar er slap en futloos uitziet na een aantal verfbeurten? Dan moet u toch echt eens op onze website kijken. Want op wecolour.com zult u zien dat u in drie handige stappen een topproduct in huis kunt halen waar u maandenlang plezier aan kunt beleven. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag net als vele andere consumenten flink besparen op dergelijke onkosten? Dan weet u vanaf nu waar u moet zijn. Want we bieden haarverf tegen zeer scherpe prijzen. Dit zijn de merken die ook door de kapper bij u om de hoek gebruikt worden en deze merken zult u daarom niet tegenkomen bij de drogist dan wel de supermarkt. U krijgt aldus te maken met een zeer exclusief product dat uitvoerig is getest. En omdat u het vanaf nu via het internet kunt bestellen hoeft u er niet eens uw huis meer voor uit! Dat betekent dat als u vandaag voor 16.00 uur uw producten bestelt, u morgen al uw haar kunt verven. We garanderen namelijk dat we al deze afgebeelde producten standaard binnen 1 werkdag thuisbezorgen.

U kunt nu thuis uw haar verven

Zelf uw haar verven, misschien hebt u dat weleens in uw jeugdige jaren gedaan. Maar het kan ook zo zijn dat het de normaalste zaak van de wereld is. Er zijn vele redenen om uw haar te verven:

  • Omdat u zich op de een of andere manier wilt uiten. Misschien houdt u van een bepaalde soort muziek of identificeert u zich met een subcultuur. Het is zeker niet vreemd om uw haar daarom in het blauw of zwart te verven.
  • Misschien hebt u er altijd al van gedroomd om als een blondine door het leven te gaan.
  • En velen verven hun haar omdat ze grijs worden. U wilt graag uw blonde of bruine look houden en dat kan vanaf nu eenvoudig door deze producten op onze website te bestellen.

Onze haarverf is voor dagelijks gebruik en eenvoudig aan te brengen dankzij de uitgebreide instructies die u krijgt bijgeleverd. In drie stappen kunt u de kleur uitkiezen. Start allereerst de kleurentool. Aan de hand van een aantal simpele vragen komt u uit bij de haarkleur die het beste bij u past. Op dit moment bieden we trouwens maar liefst 18 verschillende kleuren aan. Maak dan uw bestelling door uw adres- en contactgegevens in te vullen en te betalen met behulp van iDEAL, PayPal, credit card of een andere online betaalservice. En stap 3 is het haar verven zelf. Succes is vrijwel altijd gegarandeerd!

We helpen u graag verder

Mocht u toch nog vragen hebben over het haar verven dan kunnen we ons van WeColour dat best goed voorstellen. Zeker als u dat nooit zelf doet want dan wilt u vast en zeker de kat uit de boom kijken. Een mislukking kan een ramp zijn ook al komt dat met onze producten eigenlijk niet voor. Stel in ieder geval gerust al uw vragen aan onze klantenservice door een e-mail te sturen, te bellen, te chatten of door simpelweg eens bij ons langs te gaan. U vindt ons in Noordwijk waar we natuurlijk ook op afspraak uw haar kunnen knippen en verven. Maar zelf uw haar verven kan vanaf nu ook eenvoudig dankzij deze uitstekende producten!