Close

08-05-2020

U zoekt een goede meubelmakerij bij Haaksbergen?

Als je op zoek bent naar een goede meubelmakerij bij Haaksbergen in de buurt dan zit je zeker goed bij Het Ambacht in Losser. Dat is een woonwinkel met een eigen, vaste collectie meubels, maar ze hebben ook een grote werkplaats waarin ze meubels voor jou op maat kunnen maken, geheel naar eigen wens. Misschien heb je een meubel in een tijdschrift gezien wat je heel graag wilt laten namaken, maar het kan ook dat je een kast of stoel in de showroom van deze meubelmakerij bij Haaksbergen hebt gezien die je liever ietsje anders wilt hebben. Met een andere stof bijvoorbeeld, of van een andere houtsoort. Het kan allemaal bij Het Ambacht in Losser. Daar werken enkel vakmensen die uw meubel op maat precies zo kunnen maken als jij het graag wilt, en dat van alleen de beste materialen. Dat is dé manier om van je interieur een persoonlijk geheel te maken, dat perfect aansluit bij je wensen en smaak. Bovendien heb je met een meubel op maat van deze meubelmakerij bij Haaksbergen iets in huis staan wat niemand anders heeft, echt een uniek meubel dus, wat nergens verkrijgbaar is. Dat idee vinden heel veel mensen ontzettend tof, en dus laten ze meubels op maat maken bij Het Ambacht in Losser.

Meubelmakerij in Haaksbergen voor eettafel op maat

Een van de meubels die ze bij Het Ambacht in Losser vaak op maat maken is een eettafel. Dit is namelijk typisch zo’n meubel dat heel makkelijk te personaliseren is. Je kiest zelf de maat, het materiaal en het type poten. Daarnaast kun je bij deze meubelmakerij bij Haaksbergen natuurlijk zelf de vorm van het blad bepalen, oftewel vierkant, rechthoekig of misschien wel ovaal. Alles is mogelijk! Veel mensen vinden het moeilijk om precies die eettafel te vinden die ze in gedachte hebben. Ze zien wel mooie exemplaren in andere winkels, maar het is vaak net een verkeerd formaat, een verkeerde kleur of met accenten die je niet zo mooi vindt, bijvoorbeeld veel dikkere poten dan je graag zou willen. Die eettafel op maat laten maken door de vakmensen van deze meubelmakerij in Haaksbergen is dan precies wat je nodig hebt. Het is wellicht ietsje duurder dan het kopen van een kant-en-klare tafel, maar dan heb je in ieder geval een exemplaar wat volledig naar jouw wensen is gemaakt en waar je dus nog jaren plezier van kunt hebben.

Meubels op maat maken in Losser

Je kunt voor veel verschillende soorten meubels op maat terecht bij deze meubelmakerij bij Haaksbergen in de buurt, bijvoorbeeld voor:

  • Een eettafel op maat
  • Een eetkamerbank op maat
  • Een boekenkast op maat
  • Een salontafel op maat

Bij al deze meubels geldt dat je zelf het materiaal kunt uitkiezen en de dikte van het hout, etc. Als het een meubel is dat bekleedt moet worden dan heb je de keuze uit super veel stoffen en zelfs leer. In de boeken kun je zelf alle kleuren met elkaar vergelijken en de stof kiezen die het beste past bij jouw interieur. De meubelmakerij bij Haaksbergen bekleedt jouw meubel vervolgens met deze stof. En dan heb je echt iets super origineels wat werkelijk niemand anders heeft, gaaf toch?!