Close

18-07-2018

U wilt natuurlijk een professionele fotograaf voor de trouwfotografie

Trouwen, dat is hopelijk iets dat u maar eens in uw leven gaat doen. Soms zit het leven een beetje tegen en gaat u voor een tweede maal trouwen. Maar het kan ook zo zijn dat u na 25 jaar opnieuw de geloftes wil afleggen. Dat vraagt wederom om een goede trouwfotografie reportage en dat is waar corrinep.nl om de hoek komt kijken. Want Corrine Ponsen is al vele jaren actief als professioneel fotograaf. U kunt haar inhuren voor die belangrijke dag, ze kan cursussen geven voor diegene die zich meer wil verdiepen in de fotografie en ze kan ook andere bijzondere dagen vastleggen. Toch is ze vooral gespecialiseerd in trouwfotografie. Kijkt u maar eens op deze website en vergeet niet om haar ook via de sociale media op te zoeken. Want op onder andere haar portfolio, op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram ziet u diverse voorbeelden van werk uit haar verleden. Die beelden zullen u er waarschijnlijk wel van kunnen overtuigen dat u het beste met deze fotograaf in zee kunt gaan voor. Prachtige trouwfotografie is het gevolg en dat is een groot geschenk voor later. Wist u dat u op de dag zelf al enkele foto’s van de trouwfotografie kunt projecteren met behulp van een beamer, bijvoorbeeld tijdens het eindfeest? Dat is een leuke en ook zeker een originele manier om de dag zelf nog even her te beleven.

Qua trouwfotografie zit het bij ons wel snor

Wat wilt u eigenlijk qua? U hebt namelijk nog heel wat opties. Zo kan een trouwfotografie op locatie plaatsvinden. We gaan er graag eerst met u over in gesprek. Trouwt u in bekend gebied of zoekt u een rurale streek van het land op? Trouwt u in de open lucht of liever in een kasteel? Speelt het weer een rol en is het daarom verstandig om in ieder geval een alternatief te bedenken, als er sprake is van noodweer? En wilt u met zijn tweeën gefotografeerd worden of gaat het u er vooral om dat de gasten er ook op komen te staan? De meeste paren nemen een momentje voor henzelf en dat is waar Corrine natuurlijk rekening mee houdt. Dat is immers het geschikte moment voor de trouwfotografie. Tijdens alle plechtigheden, speeches en festiviteiten weet zij zich haast onzichtbaar te maken terwijl ze de ene na de andere prachtige foto zal weten te schieten. Reken er maar op dat u het snel in huis hebt zodat u het nog eens allemaal goed kunt herbeleven. Het is trouwens aan u hoe u die foto’s wilt ontvangen. Het kan als het ware ouderwets in een fotoalbum maar ook digitaal toegestuurd worden. Denk aan een usb-stick of een download-optie. Alles kan, niets moet tijdens en na de trouwfotografie!

  • Denk alvast na over een geschikte plek voor de bijzondere fotomomenten,
  • Neem daarom eens contact met haar op voor een vrijblijvend adviesgesprek,
  • Gaat u graag met haar in zee? Dan kan ze bij u thuis langskomen of zoek haar eens op in Maarssen.

De fotograaf maakt er samen met u een onvergetelijke dag van

U kunt er maar beter zo snel mogelijk bij zijn want vol is vol. En dat zou vanzelfsprekend wel heel erg jammer zijn. Als u hebt besloten om te gaan trouwen is het vinden van trouwfotografie daarom een belangrijk onderdeel dat u graag zo spoedig mogelijk wilt vastleggen. Daar kunt u immers mee starten als de trouwdatum is geprikt. Bel, stuur een mail of vul het contactformulier online in en u zult spoedig een reactie van haar krijgen.