Close

18-07-2018

Trouwreportage: dierbare herinnering voor de rest van je leven

Ben je de bruiloft van je dromen aan het plannen? Dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. Van de locatie tot het bruidsboeket, van het eindfeest tot het ja-woord, alles moet goed worden geregeld. Maar een van de meest belangrijke dingen is zeker de trouwreportage. Het hoeft allemaal niet perfect te zijn, als het maar perfect voor jou is. En het leukste is dat je er dan achteraf met veel plezier op terug kunt kijken. En dat kun je doen met een trouwreportage. Als je zo’n prachtige dag organiseert, wil je hier een mooie herinnering aan hebben. Ook omdat het vaak een grote roes is. Je zit op de grote dag vaak volop te genieten in je eigen bubbel, dat je sommige dingen mist of niet echt bewust meemaakt. Ook daarvoor is de trouwreportage bedoeld, zodat je na afloop niet alleen herinneringen kunt ophalen maar nog veel meer kunt zien van je eigen trouwdag. Je trouwreportage is iets dat zeer veel emotionele waarde zal hebben en waar je nog vele jaren plezier van wil hebben. Daarom is het heel belangrijk om hier een professional voor in te huren.

Laat een prachtige trouwreportage maken door Evelien de Haas

Als je een trouwreportage regelt, moet je echt de beste hebben. Je wil geen bewogen foto’s, of dat bijvoorbeeld je achteraf niet blij bent met de sfeer van de trouwreportage. Hiervoor heb je iemand nodig die ervaring heeft en op persoonlijke wijze te werk gaat. Die het belangrijk vindt om naar het bruidspaar te luisteren en goed op deze wensen kan inspelen. Die professioneel is en heel goed een sfeer kan neerzetten die het paar voor ogen heeft. Als je een hele goede fotograaf zoekt voor een trouwreportage, dan is Evelien de Haas de persoon die je moet hebben. Zij weet als geen ander hoe je zo’n reportage moet maken en biedt zowel excellente kwaliteit, als een persoonlijke touch. Bovendien zijn er allerlei extra mogelijkheden, als je haar de trouwreportage laat maken:

  • Gebaseerd op persoonlijke wensen
  • Diverse fotografietechnieken mogelijk
  • Videograaf

Hoe moeten jouw trouwfoto’s eruit zien?

Het mooie is dat je zeker met je persoonlijke wensen kunt aankloppen bij Evelien de Haas. Heb je bijvoorbeeld een idee voor eens speciale shoot op de bruiloft? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Daarbij is het ook goed om te weten dat zij zeer goede kwaliteit kan leveren door dat zij diverse technieken beheerst. Hierdoor kan zij de positie, locatie en natuurlijke belichting zo gebruiken dat er prachtige plaatjes worden geschoten. En een heel mooi gegeven is dat zij ook een videograaf kan leveren. Hoe leuk is het dat je naast je trouwalbum ook een video kunt kijken van je bruiloft? Dat is een prachtige manier om deze bijzondere dag opnieuw te beleven. Niet alleen voor jezelf is dat leuk, maar zeker ook voor de andere gasten en in het bijzonder de mensen die er door omstandigheden niet bij konden zijn. Als je gaat trouwen zijn heel veel dingen belangrijk om er de dag van je leven van te maken en het zou eeuwig zonde zijn om dat niet vast te leggen. Daarom maakt Evelien de Haas met liefde een trouwreportage voor je. En dat is niet het enige dat ze doet, ze is inzetbaar voor allerlei vormen van fotografie. Neem op haar site maar eens een kijkje in haar diverse portfolio, dan kun je zien wat ze allemaal voor moois te bieden heeft. Dankzij haar kun je met een gerust hart trouwen omdat je perfecte plaatje prachtig wordt vastgelegd.