Close

14-11-2018

Tegelstickers om onze badkamer mee op te fleuren

Wij wonen in een huurhuis in de polder en ons huis is erg prettig wonen, alleen vrij standaard ingericht. We wonen hier sinds de oplevering en ik heb altijd iets met de badkamer willen doen, maar de wetenschap dat we alles wat we aanpassen ooit ook weer in de oude staat moeten terugbrengen als we gaan verhuizen heeft ons er altijd van weerhouden om grote dingen in huis aan te passen. Toen kwam ik de tegelstickers van Sticker Queen tegen. Ik zag opeens enorm veel mogelijkheden om onze badkamer en ons toilet een complete make-over te geven.

De keuze in tegelstickers

Op stickerqueen.nl zijn er diverse designs verkrijgbaar voor tegelstickers, bijvoorbeeld:

  • Diverse kleuren
  • Retro stickers
  • Met sterren
  • Franse chateau look
  • Met symbolen van wasvoorschriften

Je kunt met deze tegelstickers dus heel creatief te werk gaan en kiezen voor een compleet stijlvolle uitstraling of een leuke speelse look. Deze tegelstickers zijn daarnaast enorm makkelijk aan te brengen. Ze zitten er zo op en als we ze zat zouden zijn, dan hebben we ze er ook zo weer vanaf. Dat is super handig, want zo kunnen we nog een keer wisselen en hebben we steeds het gevoel dat we een vernieuwing in het huis doorvoeren, wat toch een leuk effect geeft. Daarnaast zijn alle tegelstickers bestand tegen water. Je hebt immers tegels in de badkamer en in het toilet en soms in de keuken, dus ze moeten wel tegen een beetje water kunnen. Dit is met deze tegelstickers geen enkel probleem. Wij zijn daarom erg blij met de tegelstickers van Sticker Queen.

Eenmaal aan het stickeren raak je niet uitgestickerd

Omdat we al zo’n lange tijd niets in het interieur hadden aangepast, kwam ik door de tegelstickers van Sticker Queen opeens op veel meer ideeën. Op stickerqueen.nl zijn heel veel verschillende soorten stickers te krijgen. Van stickers voor muren en ramen, tot deuren en zelfs stickers voor op de auto. Dat laatste doen we toch maar niet, maar we hebben wel hele leuke en decoratieve stickers gevonden voor op de ramen en stickers om de deuren mee te beplakken. Ook voor de kinderkamer hebben we hier onwijs leuk kunnen slagen en daar hebben we stickers weten te vinden die in thema verkrijgbaar waren. We hebben voor onze dochter super leuke en vrolijke vogelhuisjes aangeschaft en voor onze zoon een mooie sticker met een duiker gevonden. Voor onze eigen slaapkamer hebben we muurstickers gekocht met berkenbomen die heel sfeervol staan achter het bed. Deze stickers zijn, net als de tegelstickers die we in de badkamer en in het toilet hebben gebruikt, super eenvoudig aan te brengen en kunnen ook heel simpel weer verwijderd worden. Daarnaast zijn ze behoorlijk voordelig in aanschaf, snel in huis en kunnen we ook in de andere kamers regelmatig een aanpassing in het interieur aanbrengen. Dit is veel goedkoper dan behangen en geeft ook nog eens een origineel resultaat. We hebben al van veel mensen die op bezoek kwamen te horen gekregen dat ze onze muren zo leuk beplakt vonden. Wat dat betreft hebben we met de stickers van Sticker Queen een gouden vondst gedaan en zullen we hier zeker regelmatig nog eens stickers bestellen. Vooral met opgroeiende kinderen is dat handig, want op een gegeven moment dan ontgroeien ze hun kinderkamer toch een keer en kinderen brengen vaak veel kosten met zich mee. Als je op deze manier kunt besparen en kinderen toch blij kunt maken met nieuwe stickers op de muren, dan doen we dat natuurlijk maar wat graag. En dan hebben wij meteen weer een goed excuus om nieuwe tegelstickers voor de badkamer aan te schaffen.