Close

27-08-2018

Straattheater

Heeft u eens behoefte om een evenement te organiseren waarbij u helemaal ontsnapt naar een andere wereld? Dat kan met het straattheater van Fabela-Rozo. Dit theater is meer dan toneel alleen. Gecombineerd met allerlei attributen en toneel brengen zij herkenbare thema’s onder de aandacht. Welke groep ook aanwezig is, er is altijd een thema aan de orde waar de aanwezigen zich in herkennen. Zij weten dat dit de manier is om het publiek te pakken en ook nog eens een boodschap over te brengen. Straattheater is natuurlijk leuk entertainment, maar nog leuker als er gebeurtenissen in voorkomen waar mensen van kunnen leren. Een andere bijkomstigheid is dat iedere aanwezige er van kan genieten. Van de allerkleinsten tot de volwassenen raken geboeid door de voorstellingen van Fabela-Rozo. Altijd zorgen zij voor een levendige aankleding met veel bonte kleuren en vormen die het publiek al gaat aantrekken. Vervolgens is het uiteraard de vertolking die de show gaat maken. Het straattheater van Fabela-Rozo is een opvallend gezelschap die op alle gelegenheden een geslaagd optreden kunnen geven. Wilt u dit theater boeken voor uw evenement? Ga dan naar de website fabela-rozo.com om deze act te boeken. Als u meer wilt weten over hun acts of hier vragen over heeft, bespreek dit dan gerust. Wie weet brengt u dit creatieve gezelschap wel op nieuwe ideeën voor een nieuwe show.

Straattheater voor het hele publiek

Zeker als uw gasten erg verschillend zijn, dan is het moeilijk hier goede entertainers voor te vinden. Met name als er ook kinderen in de zaal zitten, is het belangrijk dat ook de kinderen bezig gehouden kunnen worden. Kinderen hebben vaak moeite om lang stil te zitten en te luisteren. Zij willen het liefst bewegen of spelen. Dit gezelschap kan de show hier op aanpassen, zodat groot en klein meegenomen kunnen worden in de door hen gecreëerde wereld. Komen er alleen maar volwassen, dan ook is dit een ideaal straattheater om het publiek te boeien. De gehele voorstelling wisselen actie, humor en diepgang elkaar af. Een voorstelling moet niet te serieus zijn, maar ook niet te veel actie en humor in zich hebben. Met name bij een bedrijfsevenement wilt u de mensen ook iets mee geven. Iets om te leren. Wat dan mooi is, is als het straattheater een verhaal weet te vertolken wat de medewerkers aan het denken zet. Dit is precies het streven waar de deelnemers van dit theater voor werken. Door de volgende thema’s neer te zetten, willen zij onderwerpen toegankelijker en bekender maken:

  • Vriendschap
  • Arm en rijk
  • Pesten
  • Reizen
  • Cultuur
  • Geschiedenis

Wanneer u een voorstelling ziet, dan is het duidelijk dat u te maken hebt met kenners.

Wat staat u te wachten?

Naast een levendige voorstelling met alledaagse thema’s in de vorm van bonte kleuren en vormen, verzorgt dit straattheater de rest van de opbouw helemaal zelf. Licht en geluid kan allemaal door Fabela Rozo verzorgd. Naast het straattheater kunnen zij het gezelschap ook voorzien van een creatieve workshop met muziek en vormgeving. Samen met het gezelschap kunnen de aanwezigen hun eigen creatieve talenten ontdekken. Of gewoon eens anders bezig zijn dan altijd achter de computer of andere dagelijkse bezigheden. Niet iedereen is altijd bezig met toneel of muziek. Daarom is het zo leuk dat dit theatergezelschap de aanwezigen erbij betrekt en ook de vaardigheden leert. Misschien dat niet iedereen de stap naar het straattheater maakt, maar het kan ook toegepast worden in het dagelijks leven. Neem contact op met Fabela Rozo via de website fabela-rozo.com. Bekijk hun foto’s en films en u krijgt direct een indruk van de voorstelling en de uitstraling van dit straattheater. Lees meer…