Close

13-10-2017

Snel contact met de klantenservice van de belastingdienst

Iedere Nederlander krijgt op den duur te maken met de belastingdienst. Je gaat werken en dus moet je loonbelasting betalen. Je gaat misschien een huis huren en in dat geval kun je recht hebben op huurtoeslag. Verder moet iedereen in Nederland een eigen bijdrage betalen voor de zorgverzekering. Als je echter weinig verdient, dan kun je in aanmerking komen voor zorgtoeslag. Als zelfstandig ondernemer moet je uiteraard ook belasting betalen, maar je hebt ook veel vrijstellingen en aftrekposten waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. Als je in loondienst bent, dan worden er ook loonheffingen toegepast. Als je in april je belastingaangifte invult, dan kun je soms een deel van deze heffingen weer terug krijgen. Mocht je zelfstandig ondernemer zijn, dan betaal je geen loonheffingen, want je bent immers niet in loondienst. Maar je moet aan het eind van het jaar wel loonbelasting betalen. Iedereen komt dus hoe dan ook in aanraking met de belastingdienst en dat betekent dag je over al de bovenstaande zaken vragen kunt hebben. De bovenstaande onderwerpen zijn slechts enkele voorbeelden. Je kunt natuurlijk nog allerlei andere vragen en opmerkingen hebben voor de belastingdienst. Het is dan ook belangrijk dat je als particulier snel contact kunt opnemen met de klantenservice van de belastingdienst. De beste manier is om gewoon naar deklantenservice.nl te surfen. Dit is een verzamelsite waar je de contactgegevens van allerlei verschillende instanties kunt vinden. Hierbij kun je denken aan uiteenlopende bedrijven, instanties en winkels zoals:

  • IKEA
  • ING
  • Hollands nieuwe
  • Interpolis
  • KLM
  • KPN
  • Media Markt

De belastingdienst hoort dus ook in deze lijst thuis, dus je kunt via deklantenservice.nl gemakkelijk het telefoonnummer vinden waarmee je de klantenservice van de Belastingdienst kunt bereiken. Je hoeft dan niet zelf op zoek te gaan. Je kunt deze website gebruiken voor het vinden van verschillende telefoonnummers. Je kunt daar de zoekmachine voor gebruiken. Het is dus een soort digitale goudengids waarmee je snel de juiste contactgegevens kunt vinden. Het is daarom ook handig om het webadres van deklanteservice.nl op te slaan. Op deze manier kun je de site altijd snel tevoorschijn halen en als je op zoek bent naar het telefoonnummer van de klantenservice van de belastingdienst, dan kun je dit nummer snel vinden via deklantenservice.nl.

Vind het telefoonnummer van de klantenservice van de belastingdienst en andere contactgegevens

Tegenwoordig kun je instanties ook via allerlei andere wegen bereiken. Het is dan ook goed om te weten dat je via deklantenservice.nl gemakkelijk het telefoonnummer van de klantenservice van de belastingdienst kunt vinden. Deze vind je boven aan de pagina samen met het webadres van de belastingdienst. Maar op de site kun je ook meer lezen over alle andere opties waar je gebruik van kunt maken. Zo kun je ook via Twitter contact opnemen met de belastingdienst of met de klantenservice van de belastingdienst. Daarnaast kun je uiteraard ook een brief sturen en mailen behoort ook tot de mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice van de belastingdienst. Een ander groot voordeel van deklantenservice.nl is dat je hier ook het hele keuzemenu vindt uitgeschreven. Je kunt dus eerst het hele keuzemenu bestuderen. Zo ontdek je snel hoe je de juiste afdeling van de klantenservice van de belastingdienst moet bereiken. Je hoeft dan niet het hele keuzemenu af te draaien. Je kunt meteen de cijfers intoetsen die jou naar de juiste afdeling brengen. Dus ook als je het telefoonnummer al hebt, dan nog is deklantenservice.nl handig om bij de hand te houden.

Kijk voor meer informatie op deklantenservice.nl

Mocht je meer willen weten, dan kun je heel veel extra informatie vinden op de website van deklantenservice.nl.