Close

04-10-2018

Schoonmaker voor jouw bedrijf

Als jij een bedrijf start, dan komen hier allemaal zaken bij kijken waar jij van tevoren waarschijnlijk nooit over had nagedacht. Had jij bijvoorbeeld wel eens bedacht dat het handig zou kunnen zijn om een schoonmaker in te huren? Kans is groot dat jouw antwoord daarop nee is. Bij het beginnen van een onderneming denk je immers vooral aan datgene wat je gaat verkopen of de dienst die je aan gaat bieden. Je hebt geen idee van welke zaken er verder nog geregeld moeten worden, wat er verder allemaal komt kijken bij het runnen van een eigen zaak. Natuurlijk is een schoonmaker niet strikt noodzakelijk om te hebben, maar als je deze niet inhuurt, dan moet je dus zelf al het schoonmaakwerk doen. Dat kan natuurlijk en in het begin zal dit waarschijnlijk ook nog niet zo’n heel groot probleem zijn. Je hebt het dan misschien nog niet zo heel erg druk en hebt wel wat tijd over om de werkplek schoon te houden. Maar als het goed is, verandert dat op een gegeven moment. Je krijgt dan meer opdrachten of meer klanten en houdt steeds minder tijd over voor randzaken als schoonmaken. Dan is het inhuren van een schoonmaker echt een aanrader! Dat geeft jou de kans om je volledig op je bedrijf te concentreren en tegelijkertijd toch te kunnen genieten van een schone werkplek!

Schoonmaker vinden

Als jij vindt dat de tijd is gekomen om een schoonmaker voor jouw onderneming in te schakelen, dan is het natuurlijk wel even de vraag waar jij deze dan vindt. Er zijn natuurlijk grote schoonmaakbedrijven waar jij bij terecht kunt, maar het is lang niet altijd mogelijk om daar één schoonmaker in te huren die iedere week een paar uurtjes langskomt. Vaak moet je afname veel groter zijn. Dat is natuurlijk lang niet voor iedereen een mogelijkheid. Gelukkig zijn er nu ook andere opties, zoals iemand. Zij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren en je kunt heel eenvoudig iemand bij hen vinden. Je hoeft alleen maar door te geven wat het adres is en een voorkeur voor een datum en tijd op te geven. Je wordt dan automatisch gekoppeld aan iemand die bij jou langs komt om het schoonmaakwerk uit te voeren. Is dit gedaan, dan worden de kosten hiervoor via automatische incasso van jouw rekening afgeschreven. Je hoeft dus niet eens zelf erom te denken dat je op tijd betaalt! Een overzicht van alle transacties vind je altijd online op hun site iemand.nl, zodat je altijd een handig overzicht hebt van wanneer de schoonmaker bij jou is geweest en hoeveel kosten jij daarvoor gemaakt hebt.

Veel voordelen

Er zitten verschillende voordelen aan het inhuren van een schoonmaker via iemand.nl:

  • inhuren wordt eenvoudig online geregeld
  • je bepaalt zelf tijdstip en frequentie
  • wisselen van schoonmaakhulp doe je eenvoudig via je online dashboard
  • duidelijk en laag tarief
  • betaalgemak door automatische incasso

Daar komt als voordeel ook nog bij dat iedere schoonmaker die bij hen ingeschreven staat ervaring heeft binnen dit vakgebied en ingeschreven staat als zzp’er. Met andere woorden, je krijgt een goede kwaliteit en veel gemak tegen een zeer scherpe prijs! Dat maakt het dus zeker de moeite waard om te overwegen om van dit platform gebruik te maken. Kijk dus gewoon eens op hun website, schakel van particulier naar zakelijk en lees meer over de mogelijkheden die zij jou kunnen bieden en de voorwaarden die zij stellen. Je zult zien dat het ook voor jouw bedrijf interessant is om via hen een schoonmaker in te schakelen voor al jullie schoonmaakwerk!