Close

15-11-2018

Schapenwollen pantoffels

Schapenwollen pantoffelsWil jij je voeten echt warm houden? Dan moet je absoluut kiezen voor de schapenwollen pantoffels van het merk Shepherd. Wat maakt dit merk nu zo bijzonder? Belangrijk om te weten is dat het uit Zweden afkomstig is en daar weten ze natuurlijk wat koude temperaturen zijn. Ze hebben daar ook echt ervaring met het maken van producten om je warm te houden tijdens de koude winters. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen stellen dat alleen de schapenwollen pantoffels van Shepherd hen echt lekker warm houden, ook als het in huis niet zo heel erg warm is. Hoe kan het nu dat deze zoveel meer warmte bieden dan andere sloffen? Dat heeft te maken met het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Wol is uitermate geschikt voor een goede regulering van de temperatuur, het houdt schapen immers ook warm in de winter, zonder dat het hen te heet maakt in de zomer. Wol is daardoor heel goed in staat om ervoor te zorgen dat jouw voeten op de juiste temperatuur blijven, aangenaam zonder dat je het te heet of juist koud krijgt. Alleen dat is natuurlijk al een uitstekende reden om voor deze schapenwollen pantoffels te kiezen!

Meer voordelen schapenwollen pantoffels

Maar schapenwollen pantoffels bieden meer voordelen. Een groot pluspunt van wol is ook dat je er niet zomaar zweetvoeten in zult krijgen. Mocht je toch een beetje zweten, dan voert dit materiaal het vocht uitstekend af, zodat je geen klamme voeten krijgt. Ook geurtjes worden uitstekend afgevoerd, dus je hoeft er ook niet bang voor te zijn dat je sloffen na een tijdje echt enorm gaan stinken. Ook dat is natuurlijk heel erg fijn in het gebruik! Daar komt bij dat de schapenwollen pantoffels van dit merk er gewoon ook erg mooi uitzien. Ook al draag je ze alleen maar thuis, ook daar wil je er natuurlijk graag leuk uitzien en met dit schoeisel zal dat zeker lukken! Doordat ze van sterke materialen gemaakt zijn, gaan ze bovendien erg lang mee, je kunt er vaak echt verschillende jaren op lopen zonder dat ze versleten raken. Wat daarbij ook een rol speelt, is dat ze vaak een stevigere zool hebben, het deel wat immers het meest belast wordt. Er zijn dus al met al echt genoeg redenen te bedenken waarom je juist voor de schapenwollen pantoffels van Shepherd zou kiezen!

Koop ze online

Een laatste belangrijke punt om op te merken, is dat de schapenwollen pantoffels ook in veel verschillende modellen te krijgen zijn, zoals je kunt zien in shepherd-pantoffels.nl, een webwinkel die behoort bij de zaak Het Portaal. Wat voor modellen moet je dan aan denken? Je kunt dan denken aan:

  • instappers
  • ballerina’s
  • modellen tot aan de enkel
  • modellen tot over de enkel

Ook wat betreft kleur en stijl zijn er verschillende mogelijkheden, waardoor er voor ieder wel wat bij hen te vinden is. Bovendien zijn de schapenwollen pantoffels verkrijgbaar in varianten voor mannen, vrouwen en kinderen, dus er is bij hen echt voor ieder wat wils te vinden! Je zult merken dat de prijzen wel iets hoger liggen dan bij de sloffen in de meeste schoenenwinkels, maar gezien de hoge kwaliteit en de mate van comfort is het zijn prijs echt meer dan waard! Door de lange levensduur ben je op de langere termijn bovendien zelfs goedkoper uit dan wanneer je steeds nieuwe paren moet kopen bij gewone schoenenwinkels. Ben jij er ook zat van om altijd maar koude voeten te hebben als je ‘s avonds op de bank zit? Koop dan nu heerlijke schapenwollen pantoffels van Shepherd en dit probleem zal echt tot het verleden behoren!