Close

24-08-2018

Restaurant blerick

Loop tijdens een bezoek in Venlo binnen bij restaurant blerick om een hapje te eten. Dit restaurant van Tante Toer in Venlo staat bekend om gerechten die u terugbrengen naar landen als Spanje en Griekenland, maar ook Indonesië en Mexico. De menukaart is te lezen op de website eethuis-venlo.nl en is een combinatie van culturele ervaringen die Tante Toer heeft opgedaan. Al deze smaken zijn samengesteld en gecombineerd op de culinaire kaart van dit kleine eethuis in Venlo. U kunt daar heerlijke tapas bestellen, zodat u meerdere smaken kunt uitproberen. Maar ze beschikken tevens over een menukaart met nog meer internationale gerechten. De menukaart is eenvoudig maar zeer variërend en geschikt voor iedere eter. Voor een betaalbare prijs kunt u uw dag in Venlo daar afsluiten. Het restaurant blerick is een plek waar de gasten in een andere wereld terecht komen. Hoe klein de gelegenheid ook is. De gerechten brengt u ver over de grens in Europa, Azië en Zuid Amerika. Ook voor de vegetariërs zijn er speciale gerechten opgesteld, zodat ook zij van de internationale smaken kunnen genieten. Woont u in de buurt van Venlo of heeft u daar binnenkort een bezoek gepland? Voeg dan restaurant blerick toe aan uw bezoek voor een heerlijke diner. Dit restaurant is gelegen aan de Jodenstraat en heeft de deuren van maandag tot en met zondag geopend om de gasten te verwelkomen.

Restaurant blerick, ongedwongen gezelligheid

Eenmaal binnen in het restaurant blerick voelen de gasten zich direct thuis. Door de huiselijke en gezellige entourage en de gastvrije bediening, nemen zij maar al te graag plaats. De menukaart wekt direct nieuwsgierigheid op en het liefst wilt u alles uitproberen. De tapas is een manier om meerdere gerechten te proeven die de keuken weet klaar te maken. Maar soms is het ook heerlijk de gerechten a la carte te bestellen. De menukaart van restaurant blerick nodigt hier zeker toe uit. Met name bij het zien van de Aziatische gerechten. Zo is de Indonesische rijsttafel een genot voor de liefhebbers van de Indonesische keuken net als de gerechten rendang, ajam semoor en sateh babi. Wilt u toch graag de Mexicaanse of Spaanse keuken proeven, maar niet als tapas, dan heeft restaurant blerick deze ook op de menukaarten staan. Kies uit een van de volgende gerechten:

  • Spiesjes van varkenshaas
  • Pollo Fajita
  • Burrito’s
  • Ossenhaaspuntjes
  • Pllo Marsala

Het vlees van deze gerechten is op smaak gemaakt met heerlijke Spaanse of Mexicaanse kruiden, of in combinatie met een zalige stroganoffsaus. De Pollo Marsala is bereid met versterkte wijn.

De speciale keuken

Eet u liever geen vlees of gaat uw voorkeur meer uit naar visgerechten? Ook met deze gasten heeft restaurant blerick rekening gehouden. Zo staat op de menukaart het gerecht Sambal Goreng Ikan, een vis in pittige sojasaus. Daarnaast hebben zij heerlijke bereidde pangfiletrolletjes en gamba’s op de kaart staan. Voor de vegetarische is er te kiezen tussen pasta met diverse groenten in een kruidige tomatensaus, een paprika gevild met rijst en groenten en een vega Fajita gemaakt van tortilla’s en diverse groenten. Wilt u als vegetariër ook graag de Indonesische keuken proeven, dan maken zij een Combi Vega voor u klaar. Hierin worden verschillende Indonesische groenten bereid en geserveerd met rijst. Zeker als u kunt kiezen uit de gehele menukaart, heeft u volop de keuze. Gelukkig zijn de nationaliteiten waar restaurant blerick om bekend staat ook verwerkt in de vis en vega gerechten. Zo geven zij iedere eter de mogelijkheid om kennis te maken met de smaken van verschillende landen. Zelfs als u ze eerder heeft gegeten, kan een nieuwe bereiding bij restaurant Blerick u weer een andere beleving geven.