Close

03-09-2018

Relatiecoach Rien

Welkom bij coachrien.nl waar je terecht kunt voor aandachtige en constructieve therapie samen met je partner. We hebben toch uiteindelijk allemaal een diepe wens om met andere in contact te staan, ons te verbinden met andere woorden. Voor een goede mentale maar ook voor een fysieke gezondheid is het onderhouden van gezonde relaties met mensen die dichtbij je staan heel erg belangrijk. Maar wat als dat even niet goed gaat? Wat is degene met wie je samenleeft je geen goed gevoel meer geeft. Een relatiecoach kan je helpen elkaar weer te vinden. Relatiecoach Rien helft je graag verder en gaat met jullie aan de slag om te ontdekken waar het mis gaat en waar jullie vastlopen in de vruchteloze discussies die jullie ongetwijfeld al vele maanden voeren, en misschien al wel jaren. Een relatiecoach is de objectieve partij die jullie verder kan helpen. Is het niet merkwaardig dat mensen die aanvankelijk zo met elkaar verbonden zijn na verloop van tijd steeds meer moeite schijnen te hebben met het onderhouden van de relatie. Waarom is het toch zo moeilijk om een gezonde relatie in stand te houden. Een relatiecoach kan je dat laten zien; dat wil zeggen, hij laat je zien dat het niet zo ingewikkeld hoeft te zijn wanneer je samen in staat bent om uit de destructieve spiraal te komen waar je in zit. Iedereen wil graag gezien worden. Mensen moeten binnen een relatie het gevoel hebben dat ze ertoe doen. Er moet sprake zijn van een gezonde afhankelijkheid en niet van een ongezonde afhankelijkheid. Er zijn net zo veel soorten relaties als mensen en dat betekent dat alle problemen weer anders zijn, maar een relatiecoach kan wel bepaalde patronen ontdekken en je daar op wijzen. Het sleutelwoord hierbij is altijd ‘Bewustwording’. Het klinkt wellicht als een open deur, maar wil je aan je relatie met anderen werken, dan zul je bereid moeten zijn om ook naar jezelf te kijken en naar binnen te kijken. Neem contact op met een relatiecoach als je:

  • In een relatie zit die al vele jaren niet lekker loopt;
  • In een relatie zit waar omstandigheden een grote rol spelen in de omgang;
  • Je niet blij bent in je relatie en aan jezelf wilt werken met een coach.

Een relatiecoach als objectieve partij

In principe moet een relatiecoach de rol van de objectieve partij vervullen. Hij moet voor begeleiding zorgen terwijl jullie als cliënten zelf het werk doen. Een relatiecoach stuurt het gesprek en probeert op deze manier aandacht te geven aan de snelpunten. Hij probeert ervoor te zorgen dat de opmerkingen waar overheen wordt gekeken, omdat het al zo vaak gezegd is, op een andere manier benaderd worden. Wat bedoelen we daarmee? In relaties die stuklopen kunnen we veel herhaling zien in de manier waarop er ruzie wordt gemaakt. Maar doordat dingen steeds opnieuw gezegd worden, is er geen oor meer voor. Het enige antwoord lijkt te zijn; nog bozer worden. Een relatiecoach legt deze patronen bloot.

Ben je bereid om voor je relatie te vechten?

Relatiecoach RienOf je bereid bent om voor je relatie te vechten als het echt moeilijk wordt, dat is aan jou. Maar als dat wel het geval is, dan kun je uitreiken naar een relatiecoach die je op weg helpt. Er is niets mooiers om uit een diep dal te komen samen met je partner doordat je de juiste weg hebt bewandeld en de moed hebt gehad om naar binnen te kijken. Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn, ga dan meteen naar coachrien.nl en maak een afspraak.