Close

22-12-2018

Prive spa noord-holland: een sprookje als 1001 nachten

Mijn beste vriendin gaat trouwen en ik wilde haar een onvergetelijk vrijgezellenfeestje geven. Ik ben op zoek gegaan naar een ontspannen en relaxed programma, voordat we met de groep uit eten zouden gaan en zouden gaan stappen in Amsterdam. Dat heb ik gevonden bij prive spa noord-holland. Bij Spa1001.nl ontdekte ik een Spa en Party Arrangement, dat bestond uit:

 • 5 uur lang toegang tot een privé sauna met een eigen loungeruimte;
 • verwelkoming met drankje;
 • rondleiding en uitleg van de accommodatie;
 • gratis gebruik van bad- en douche producten
 • high tea geserveerd in de luxe loungeruimte;
 • eigen beheer van muziek.

Het aanbod bij deze prive spa nood-holland klonk niet alleen geweldig: het was ook geweldig!

Vriendelijkheid en luxe bij prive spa noord-holland

Mijn vriendin was zo verrast! Ze had niet verwacht dat ze haar vrijgezellenfeestje die dag zou krijgen. Met een groep van 8 meiden zijn we richting Amsterdam gereisd. We konden nagenoeg voor de deur parkeren van Spa1001 en de locatie was makkelijk te bereiken. In de prive spa noord-holland werden we enorm enthousiast ontvangen met een welkomstdrankje. De dame van de spa was heel vriendelijk en nam ons eerst mee naar de luxe privé lounge ruimte, die tot onze beschikking stond. Wat een verrassing! De lounge was versierd met ballonnen en er hing een gezellige, warme sfeer. Er was zelfs een open haard. Niet alleen mijn vriendin was onder de indruk, de hele groep waande zich in een sprookje! De medewerker nam ons mee naar de spa ruimte en heeft alles tot in de details uitgelegd. Bij prive spa noord-holland hadden we de beschikking over de volgende faciliteiten:

 • Finse sauna;
 • stoomcabine;
 • jacuzzi;
 • voetenbaden;
 • relaxbank.

Het viel ons op, dat alles heel schoon was. De dame vertelde ons, dat hygiëne hoog in het vaandel stond bij de spa en we kregen daarom uitleg over hoe we alle faciliteiten dienden te gebruiken. Nooit geweten, dat je je eerst moet afdrogen voordat je de sauna in stapt! Na het drankje, de uitleg en de rondleiding kon het grote ontspannen beginnen.

Ontspanning en verzorging bij prive spa noord-holland

Omdat een paar meiden nog even bleven hangen in de lounge, besloot de andere helft van de groep om alvast te beginnen. Het fijne van een prive spa is, dat iedereen kan beginnen met een andere faciliteit. Maar omdat alles dicht bij elkaar ligt, kan je toch gezellig met elkaar blijven kletsen. Ik begon met een lekkere warme douche, terwijl mijn vriendin de jacuzzi indook en weer een ander een warm voetenbad nam. Na de douche en ben ik samen met mijn vriendin de sauna in gegaan. Twee andere vriendinnen kwamen er later bij en we bespraken hoe heerlijk het is om in een besloten groep zo te kunnen ontspannen en genieten. Bij prive spa noord-holland heb je geen last van ongemak door ongewenste blikken van andere, onbekende saunabezoekers. Twintig minuten later ben ik onder de koude douche gestapt om daarna lekker bij te komen op de relaxbank. Rond lunchtijd werd de high tea gereserveerd in de lounge. We hadden allemaal de badjas aangetrokken en namen plaats aan de tafel. Het was een verwennerij van balderdeeghapjes, sandwiches, wraps, cupcakes en koekjes onder begeleiding van verschillende soorten thee bij de open haard. Na de high tea was er nog genoeg tijd voor een tweede ronde in prive spa noord-holland.

Waarom Spa1001?

De vriendelijkheid, professionaliteit en de hygiëne bij Spa1001 heeft ons een perfecte invulling gegeven aan een bijzondere dag. Ontspanning, lekker eten en een warme ambiance in de beslotenheid van onze eigen vriendengroep. Prive spa noord-holland was een schot in de roos.