Close

22-12-2018

Prijs van warmtepomp opvragen

Mijn vrouw wil al een tijd het huis duurzamer maken. Ik zag dat in eerste instantie niet zo zitten want het leek me een nogal dure aangelegenheid. Zij stond erop informatie in te winnen over de verschillende zaken die we zouden moeten laten installeren of uitvoeren voor een beter energielabel. Over een aantal jaar zullen alle huizen in Nederland toch minstens een B-label moeten hebben. Ze had ook wel gelijk, en na wat overwegen leek het me economisch ook wel slim om ons huis aan te laten passen. Het kost dan wel geld, maar dat levert het huis met deze aanpassingen ook weer op als we het ooit verkopen. Daarom heb ik maar eens de prijzen van verschillende dingen opgevraagd, waaronder:

  • Prijs van een warmtepomp
  • Prijzen van dak- en vloerisolatie
  • Prijs van spouwmuurisolatie
  • Prijs van dubbel glas laten zetten

Het was geen verrassing dat dit alles bij elkaar opgeteld in de duizenden euro’s liep. Daarvoor hadden we niet genoeg budget. We besloten te beginnen met een enkel onderdeel: de warmtepomp laten installeren. Dat hebben we laten doen met behulp van The Sunshine Company. Het was heel eenvoudig de prijs van een warmtepomp op te vragen via hun website: https://www.thesunshinecompany.nl/prijzen-warmtepomp/. Hier konden we zien welke warmtepompen zij in de aanbieding hadden en welke voor ons het voordeligst was.

Prijs van warmtepomp vergelijken

We hebben natuurlijk ook andere prijzen vergeleken van concurrenten van The Sunshine Company. Het bleek dat zij echter de beste oplossing aan konden bieden. We hebben toen via hun website alle informatie doorgelezen die er beschikbaar was en contact opgenomen met het bedrijf. Zij zijn langsgekomen en hebben onze bestaande installatie bekeken en ons een advies gegeven. Als u ook op zoek bent naar een warmtepomp en de prijs van een warmtepomp wilt bekijken, kijk dan eens op https://www.thesunshinecompany.nl/prijzen-warmtepomp/. The Sunshine Company biedt verschillende oplossingen aan. Hier kun je bovendien ook nog subsidie voor krijgen. De prijs van een warmtepomp kan dus ook flink lager uitvallen dan u in eerste instantie gedacht had. De prijs van een warmtepomp moet u bovendien ook afzetten tegen de opbrengst. Daarom is het belangrijk verder te kijken dan de prijs. Een warmtepomp is immers een middel om warmte veel efficiënter op te wekken en daarmee ook geld te besparen.  

Duurzamer wonen

Het inrichten van een duurzaam huis was niet iets waar ik warm voor liep. Nu ik weet hoeveel geld ik maandelijks en jaarlijks bespaar door het installeren van de warmtepomp denk ik daar wel anders over. Ik had niet verwacht dat ik zoveel voordeel zou behalen voor die prijs. De warmtepomp doet het al een tijd uitstekend. Voor de prijs van een waterpomp kun je ook op vakantie, maar uiteindelijk bespaar je in enkele jaren zoveel geld dat je dat dubbel en dwars terugverdient. Daarom ben ik helemaal om. Ik kan iedereen aanraden eens te kijken wat een warmtepomp voor hen kan betekenen. Als u erover denkt een warmtepomp te nemen zou ik zeker eens kijken bij de pompen van The Sunshine Company. Hier krijgt u voor de beste prijs uw warmtepomp zo snel mogelijk geleverd. Dat noem ik nog eens service. Zodra wij genoeg geld hebben gaan we verder met de rest van de woning. Voor mijn vrouw is het milieu-aspect van belang, en ik denk aan onze portemonnee. Samen maken we van ons huis een duurzame woning voor het milieu en in het belang van onze financiën. Dat vind ik nou echt een slimme zet, en dat is zeker ook voor u mogelijk.