Close

18-12-2018

Pipowagen

Bij het horen van het woord pipowagen denk je al gauw aan de televisieserie “Pipo de clown”, bekend vanaf de zestiger jaren. De beroemde clown trok er samen met zijn vrouw Mammaloe en in eerste instantie ook met dochter Petra er op uit met zijn woonwagen en beleefde met hen en vele anderen spannende avonturen. Een pipowagen dankt dus aan hun woning op wielen zijn naam. Maar wist je dat dit ook een andere benaming kan zijn voor een schaftwagen? Kijk maar eens op de site van Harmsen Materieel BV en verbaas je over de vele mogelijkheden die een pipowagen je bieden.

De mogelijkheden van een pipowagen

Harmsen Materieel BV biedt je een groot aanbod aan in units, containers, gebruikte en nieuwe schaftwagens. Deze laatste groep is toch wel hun specialiteit. Alle schaftwagens zijn te verkrijgen in verschillende maten, modellen en kleuren. Een nieuwe schaftwagen kan kant en klaar ingericht gekocht worden maar er bestaat ook de mogelijkheid om deze helemaal naar wens van de klant in te delen.
Een schaftwagen die al wat ouder is en voorzien zijn van een rond dak worden door Harmsen Materieel BV bestempeld als pipowagen. Door de vormgeving van de wagen straalt het dit kneuterige van toen, de Pipo de clown tijd, uit en wordt dus ook als zodanig verkocht. Stel je eens voor dat je op zoek bent naar een caravan maar je wilt geen standaard geval om er tijdens vakanties op uit te trekken. Dan is zo’n pipowagen toch het overwegen waard? De blikken die je krijgt als je met jouw bijzondere sleurhut de camping op komt rijden, een bezienswaardigheid eerste klas, dat kunnen we je garanderen. Compleet met bijpassende gordijntjes in vrolijk rood-wit geblokt, een geranium voor het raam en houten tuinmeubeltjes maken het geheel af. Leuk voor jezelf maar ook leuk om bijvoorbeeld te verhuren of in de tuin te plaatsen. Zo heb je een uniek verblijf waar je gasten maar wat graag in logeren.
Maar een pipowagen is voor nog veel meer doeleinden te gebruiken. Je organiseert regelmatig een festival of zit in het bestuur van de plaatselijke dorpsvereniging. Dan is zo’n wagen prima te gebruiken als toiletruimte. Voorzien van wc’s, wastafels en spiegels verleen je de bezoekers hiermee extra service. Bij regelmatig gebruik ben je qua kosten vaak duurder uit dan het aanschaffen van zo’n wagen bij Harmsen Materieel BV. Heb je het niet nodig dan vervoer je het makkelijk naar de opslag of je verhuurt het aan anderen waarmee je ook nog weer extra centen verdiend.
Wat ook mogelijk is en waar een schaftwagen het meeste voor wordt gebruikt zijn bedrijven waarvan het personeel veelal in de buitenlucht werkt. Hierbij kun je denken aan hoveniers en bouwbedrijven. Een goede plek voor werknemers om tijdens de pauzes hun boterhammen op te eten en een kop koffie te drinken, naar de wc kunnen en tijdens het werk persoonlijke spullen achter kunnen laten. Harmsen Materieel BV heeft een RDW-erkenning. Dat houdt in dat ze containers, units en schaftwagens mogen inkopen, opknappen en daarna weer te koop aanbieden. Ze doen er alles aan om deze erkenning te behouden en jij weet dus zeker dat je een goede wagen koopt. Heb je zelf een schaftwagen, container of unit om in te ruilen? Dan kan dat ook bij Harmsen, ruil je het in voor een leuke pipowagen! Bekijk het assortiment op de website of neem vrijblijvend contact met hen op via email of telefonisch en informeer naar de vele mogelijkheden.

Een pipowagen van Harmsen Materieel BV

  • Kwalitatief goede wagens door RDW-erkenning
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding
  • Geschikt voor snelverkeer en langzaam verkeer