Close

01-09-2018

Op zoek naar een veelzijdige coach in Zaandam?

Op zoek naar een veelzijdige coach in Zaandam?Het kan nooit kwaad om een goede coach in je leven te hebben. Veel mensen hebben zo’n druk leven dat ze maar doorgaan en niet de tijd nemen om even stil te staan om te kijken hoe ze dingen beter kunnen doen, zichzelf kunnen ontwikkelen. Daarom ging ik zelf even geleden bijvoorbeeld op zoek naar een coach in Zaandam. Gelukkig wordt er tegenwoordig veel aan coaching gedaan, dus ik had er vertrouwen in dat ik een goede coach in Zaandam zou kunnen vinden. Maar hoe weet je nou of je echt een coach in Zaandam te pakken hebt die veel in huis heeft? Dat is nog niet zo makkelijk, dus ik ben aan mijn collega’s gaan vragen wat hun ervaringen waren, ook had ik een paar vrienden die regelmatig een coach in Zaandam bezoeken. En ook online ben ik eens goed gaan kijken naar wat er aangeboden wordt en hoe dat is ontvangen door klanten. Dat is toch vaak de beste manier om erachter te komen wat iemand daadwerkelijk te bieden heeft. Ik was op zoek naar een veelzijdige coach in Zaandam, want ik was eigenlijk op meerdere vlakken op zoek naar goede coaching. Ik heb een eigen bedrijf en voelde dat het niet zo goed liep als dat zou moeten. Daarom wilde ik voor ons bedrijf een coach in Zaandam inschakelen, zodat we beter zouden kunnen samenwerken om zo beter en meer te presteren.

Deze coach in Zaandam heeft veel te bieden

Nadat ik veel had rondgevraagd kwam er steeds een naam terug waar ik veel positieve reacties over hoorde, namelijk Clarity Coaching. Titia de Vries heeft veel te bieden als coach in Zaandam:

  • Executive coaching
  • Personal coaching
  • Teamcoaching

Dit kwam voor mij helemaal goed uit, want ik zocht een coach in Zaandam die op meerdere vlakken iets voor mij en mijn bedrijf zou kunnen betekenen. Ten eerste doet De Vries aan individuele coaching. De executive coaching is geschikt voor leiders en managers. Maar je kunt ook kiezen voor personal coaching, hier ligt de nadruk vooral op persoonlijke ontwikkeling. Maar daarbij kan deze coach ook teamcoaching verzorgen, zodat de teamleden goed met elkaar kunnen of leren omgaan, om goed samen te werken en verder te ontwikkelen. Het klonk voor mij allemaal heel goed en ik heb daarom contact opgenomen. Via de site kun je snel contact leggen met De Vries.

Zo wordt je team weer productief

Het was heel fijn om met De Vries te kunnen overleggen wat de beste coaching zou zijn voor mij en mijn team. We hebben samen gekeken naar de beste mogelijkheden en ik ben uiteindelijk heel dankbaar dat ik voor deze weg heb gekozen. Al krijg je misschien in een team eerst wat weerstand als je een teamcoach inschakelt, maar het is de moeite echt meer dan waard. Deze coach heeft veel kennis en ervaring in huis, waardoor ze snel ergens doorheen kan prikken en tot de kern kan komen, daarom zijn haar trainingen zeer effectief. Het is zo belangrijk dat mensen binnen een team goed kunnen samenwerken, dan werk je niet alleen goed maar ook effectief en productief. En dat is van groot belang voor een bedrijf. Ik merk echt verschil in samenwerking na de sessie van De Vries. Iedereen heeft er iets van opgestoken en daar ben ik zo blij mee. Het zou zonde zijn om geen gebruik te maken van haar expertise, dus als je een bedrijf te runnen hebt en je denkt dat het team productiever zou kunnen zijn, ga dan snel naar Http://claritycoaching.nl/.