Close

11-01-2019

Op zoek naar een taxateur in Hellendoorn

Mijn vrouw en ik wonen al jaren met onze kinderen in Hellendoorn. Mijn vrouw en ik komen allebei uit de omgeving van Hellendoorn en vonden het altijd al een mooie dorp. Veel mensen kennen Hellendoorn alleen vanwege het pretpark, maar het is ook een erg mooi dorp met een oude kern. We hebben hier ongeveer 10 jaar geleden ons eerste huis samen gekocht en hebben hier jarenlang met veel plezier gewoond. Onze twee kinderen zijn allebei in het huis geboren en gaan in het drop naar de basisschool. We hadden al een tijd lang de gedachte om te verhuizen naar een ander huis en een maand geleden hebben we dat gedaan. Ons oude huis zag er erg leuk uit, maar had slechts een kleine tuin en was niet zo groot. We waren al een paar maanden aan het rondkijken of we een ander mooi huis konden vinden in Hellendoorn en uiteindelijk vonden we een geschikt huis. Het nieuwe huis is slechts een paar straten verderop, maar is een stuk groter en heeft een mooie tuin. Toen we zagen dat dit huis op de markt kwam, wilden we het meteen bezoeken en we wisten direct dat we dit huis wilden kopen. We moesten nog wel ons eigen huis verkopen en wilden hiervoor een taxateur in Hellendoorn inschakelen. Wij vonden het erg lastig om de waarde van ons te bepalen en hoopten dat een taxateur in Hellendoorn ons hierbij kon helpen. We hadden het huis tien jaar geleden gekocht, maar ondertussen was de waarde erg omhoog gegaan. Een taxateur in Hellendoorn weet precies wat de huizen waard zijn en zou voor ons de juiste prijs kunnen bepalen.

Piksen Makelaars was onze taxateur in Hellendoorn

Mijn vrouw en ik zochten samen online naar een taxateur in Hellendoorn en vonden verschillende makelaars. We vonden de website piksen.com van Piksen Makelaars erg overzichtelijk en zagen dat we hier een gratis waardescan van ons huis konden lagen maken. We besloten om dit te doen, zodat we al een goed idee kregen van de waarde van ons huis. We dachten dat dit misschien voldoende zou zijn en dat we geen taxatie meer nodig zouden hebben. We bespraken de waardescan samen met een van de makelaars van Piksen Makelaars. We vonden de waardescan erg handig, maar zagen dat dit slechts een indicatie was. Tijdens het gesprek bespraken we de optie van een taxatie met de makelaar en het leek ons beter om dit alsnog te laten doen. Een taxateur in Hellendoorn bekijkt veel verschillende aspecten en je kan de taxatie gebruiken bij de verkoop van een huis. Je kan duidelijk laten zien wat een huis waard is aan een potentiële koper. We maakten een nieuwe afspraak om de taxatie te bespreken met de makelaar. Het leek ons ook verstandig om de makelaar in dienst te nemen voor de verkoop van ons huis. Gelukkig kwamen er veel kijkers en konden we ons huis snel verkopen.

Blij met ons nieuwe huis

Met de hulp van de taxateur in Hellendoorn hebben we ons huis voor het juiste bedrag kunnen verkopen. We hadden een aantal aanbieden onder de vraagprijs, maar die konden we gemakkelijk afslaan. We hadden ons eigen huis snel verkocht en konden het andere huis nog kopen. We kregen uiteindelijk meer voor ons oude huis dan we hadden verwacht. We zijn erg blij met on nieuwe huis en wonen hier nu een maand. Wij kunnen Piksen Makelaars als taxateur in Hellendoorn aanraden

  • Je kan een gratis waardescan aanvragen
  • Ze bepaalde de juiste waarde
  • Ze verkochten ons oude huis