Close

12-03-2018

Op zoek naar een kapper in Roermond voor heren?

Een goede kapper in Roermond vinden voor mannen, dat is nog niet zo’n eenvoudige opgave heb ik ondervonden. In de randstad heb je best veel herenkappers, daar had je barbiers op een gegeven moment bijna in elke stad. Maar toen ik ging verhuizen en een goede kapper in Roermond voor heren zocht, vond ik dat nog best lastig. Ik heb niet heel makkelijk haar, het is vrij dik en onstuimig. Dus dat moet echt op een goede manier worden geknipt. Daarbij vind ik het belangrijk dat een kapper in Roermond meer biedt dan alleen het knippen van haar. Goede verzorging is alleen niet meer voor vrouwen, ook mannen zoals ik hebben daar behoefte aan. Gelukkig zijn er barbiers die hiervoor kunnen zorgen. Die niet alleen je haar knippen, maar bijvoorbeeld ook dit soort diensten en service leveren:

  • Verkoop verzorgingsproducten
  • Baardverzorging
  • Volgen van laatste modetrends
  • Gezichtsverzorging

Het moet echt een moment van ontspanning zijn, waarbij je je ook echt thuis en op je gemak voelt. Met dit hele eisenpakket ging ik op zoek naar een kapper in Roermond en omstreken. En gelukkig heb ik er op een gegeven moment een gevonden waar ik helemaal tevreden mee bent.

Deze kapper uit Roermond en omstreken is fantastisch

Ik kwam op een goed moment na een tip van een kennis terecht bij een kapper bij Roermond in de buurt, namelijk De Heerenkamer. Ik voelde me hier gelijk thuis. Je zag gelijk dat ze hun vak serieus nemen en er alles aan doen om de klant het hof te maken. Het is een kapper voor heren, dus zij hebben zich echt kunnen specialiseren in kapsels voor mannen. Dat heb ik ook gemerkt, want zij begrepen me meteen toen ik aangaf wat voor soort kapsel ik wilde. Helaas was ik eerst bij een andere kapper in Roermond geweest, en over zijn creatie was ik absoluut niet tevreden. Ik had uitgebreid verteld hoe ik mijn haar wilde hebben, maar helaas bleken onze visies niet helemaal overeen te komen, waardoor ik uiteindelijk met een coupe naar huis ging waar ik niet blij mee was. Het is altijd even afwachten hoe de match is, of je kapper jou begrijpt. En gelukkig heb ik in mijn zoektocht naar een kapper in Roermond De Heerenkamer gevonden, daar ben ik zo dankbaar voor. Ik heb mijn wensen voorgelegd en uiteindelijk is het precies geworden wat ik voor ogen had. Ze zijn heel creatief en weten hoe ze moeten communiceren met de klant, zodat je een kapsel krijgt dat bij je past en waar je trots op kunt zijn. Daarbij is het ook heerlijk dat ze een excellente service leveren, daar kan ik echt van genieten.

Ga naar de Heerenkamer en geniet ervan

Dus zoek je een kapper in Roermond en omstreken? Dan kan ik je zeker aanraden om eens naar De Heerenkamer te gaan. Ze leveren echt goed werk. Ik ben er inmiddels meerdere keren geweest en elke keer liep ik als een zeer tevreden klant weer naar buiten. Ik kan het niet genoeg zeggen dat een uitje naar de kapper ook zeker voor mannen is. Als man wil je ook goed in je vel zitten en daar kan goede verzorging zeker aan bijdragen. Het is echt een moment van ontspanning, en elke man zou zichzelf dit moeten gunnen. Ze rekenen vriendelijke prijzen, dus ook voor het geld hoef je het niet te laten. Je zal de zaak verlaten als herboren, en dan kun je vol zelfvertrouwen met een fris uiterlijk je dagelijkse leven weer in.