Close

15-08-2019

Ontdek samenwerken op afstand

Samenwerken op afstand is iets wat we in het zakelijke leven steeds meer gaan toepassen. Met de digitalisering van de wereld en de werkvloer, wordt dit steeds gemakkelijker. Steeds meer wordt verwacht dat we niet alleen binnen een fysiek kantoor samenwerken, maar ook vanuit huis of andere plaatsen. Tegenwoordig is de technologie zo ver ontwikkeld, dat samenwerken op afstand net zo efficiënt is geworden als face-to-face vergaderen. Een vergadering is zo opgezet, vanaf overal op de wereld. Presentatie ouden voor een groep? Iedereen kan aanwezig zijn met het gebruik van videoconferencing. Werken met deze technologieën heeft dan ook alleen nog maar vele voordelen:

 • Je bespaart reiskosten
 • Je werkt vanuit een zelfgekozen omgeving
 • Je bespaart tijd
 • Je zorgt ervoor dat werknemers beter hun eigen tijd kunnen indelen
 • Je houdt werknemers en collega’s en zakenpartners altijd in verbinding met het werk
 • Geen kosten voor huur van een locatie

Om een efficiënte manier van samenwerken op afstand te bewerkstelligen, zijn wel de juiste tools nodig. Bij een vergadering op afstand wil je bijvoorbeeld verzekerd zijn van helder beeld en goed geluid. Ook zijn er steeds meer tools beschikbaar binnen het segment van online vergaderen. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van een poll, het realtime delen van documenten en presentaties, het bijhouden van statistieken en  het voeren van conference-calls. Voor een goede communicatie op afstand met je collega’s, werknemers of zakelijke contacten zijn dus voldoende opties beschikbaar. Maar hoe vindt je de juiste optie die past bij jouw bedrijf? En hoe implementeer je deze optie? clickon levert verschillende producten, en geeft advies, trainingen en helpt met de implementatie ervan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Samenwerken op afstand producten

Voor het voeren van de perfecte videoconferences en online vergaderingen, zijn verschillende producten beschikbaar. De producten die clickon levert zijn:

 • Lifesize
 • Poly (Polycom)
 • Skype for Business
 • 3CX telefonie
 • BlueJeans
 • Microsoft Office 365

Welk product het beste past binnen je bedrijf, is voor iedereen anders en hangt af van het te verwachten gebruik, de gewenste functies en de werkzaamheden. Samenwerken op afstand bestaat immers uit veel verschillende aspecten. Zo voer je met Lifesize gesprekken met beeld in full HD. Je kunt er gemakkelijk videogesprekken en webinars mee opzetten met een kwalitatief hoogwaardige ervaring. 3XC telefonie biedt een geweldige oplossing voor het bellen naar vaste kantoornummers. Altijd bereikbaar zijn op dit nummer, ook als je onderweg bent, dat is wat 3CX telefonie bewerkstelligt. Zo is samenwerken op afstand ook telefonisch heel makkelijk te realiseren. Benieuwd naar welk product het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Neem contact op met clickon voor een uitgebreid advies!

Samenwerken op afstand voor jouw bedrijf

de voordelen van het samenwerken op afstand zijn grenzeloos, en de mogelijkheden ook! Wil je een van de producten ook implementeren in jouw bedrijf, dan kan dit echt een vooruitgang betekenen voor de manier waarop collega’s met elkaar in contact staan. Natuurlijk is dan wel belangrijk dat het op de juiste manier wordt ingezet. daarom houdt de dienstverlening van clickon niet op bij het verkopen van de producten voor samenwerken op afstand, maar gaan ze een stapje verder. clickon kan zorgen voor advies, installatie en optimalisatie van de systemen en ook geven ze cursussen voor de gebruikers. Samenwerken op afstand is de toekomst, wacht dus niet langer en maak verbinding!

Lees meer…