Close

20-12-2018

Ons huis verkopen in Zaltbommel

Ongeveer 8 jaar geleden zijn mijn vrouw en ik gaan wonen in Zaltbommel. We hadden een aantal plaatsen in de omgeving bezocht, maar vonden Zaltbommel al snel een erg leuke plek. We wilden graag naar deze omgeving verhuizen, omdat ik hier een nieuwe baan kreeg. Ik werk tegenwoordig nog steeds bij dit bedrijf en heb het hier erg naar mijn zin. Het was voor ons beiden een goede keuze om naar Zaltbommel te verhuizen, want we zijn hier erg gelukkig. We wonen iets verder van veel van onze familieleden en vrienden, maar we vinden het leven hier erg aangenaam. Het huis dat wij destijds gekocht hadden vinden wij erg mooi, maar we hadden het gevoel dat het tijd werd voor iets nieuws. De laatste maanden waren wij aan het kijken naar een nieuw huis in het centrum van Zaltbommel en we vonden ons ideale huis. De bewoners gaven aan dat ze nog een half jaar in het huis wilden wonen, wat ons de tijd gaf om ons huis te verkopen in Zaltbommel. De prijzen van huizen zijn tegenwoordig veel hoger dan toen wij het huis gekocht hadden. Hierdoor vonden wij het erg moeilijk om in te schatten voor welke prijs we het huis konden verkopen. Het leek ons verstandig om advies in te schakelen voor een huis verkopen in Zaltbommel. Er zijn verschillende makelaars aanwezig in de omgeving, die veel ervaring hebben met een huis verkopen in Zaltbommel.

Advies voor een huis verkopen in Zaltbommel

In de 8 jaar dat we hier wonen hebben we vele vrienden gemaakt. We vroeger aan onze vrienden welk makelaarskantoor zij het beste vonden. We kregen een aantal verschillende antwoorden, maar de meesten zeiden Hofstede Makelaardij. We bezochten hun website hofstedemakelaardij.nl om een gesprek aan te vragen. We zagen op de website dat we een gratis scan van ons huis konden laten uitvoeren. Dit leek mijn vrouw en mij een goed plan. We vulden het formulier in en een aantal dagen later werden we opgebeld door een van de medewerkers. Ze wilden graag de scan bespreken en zien of ze ons konden helpen om ons huis te verkopen in Zaltbommel. Met de scan kregen wij een goed beeld van de waarde van ons huis, dit was fijn, want wij hadden geen goed idee van de waarde. Tijdens het gesprek bespraken we ook wat deze makelaar voor ons kon doen tijdens de verkoop. Wij vonden het een erg fijn gesprek en hadden het idee dat dit de juiste makelaar was.

Erg blij met deze makelaar

Samen met de hulp van Hofstede Makelaardij hadden wij ons huis binnen een paar maanden verkocht. We hadden van te voren de verkoop besproken en ze gaven ons veel tips waardoor je een huis sneller verkoopt. We kregen al snel veel verschillende bezichtigingen en ons huis was erg populair. We kregen verschillende aanbiedingen binnen die onder onze vraagprijs lag en wij dachten dat we dit moesten accepteren. Gelukkig konden we altijd overleggen met onze makelaar en zij dachten dat het beter was om te wachten. Na een paar maanden kregen wij een bod binnen dat boven onze vraagprijs lag en dit hebben wij geaccepteerd. Wil je een huis verkopen in Zaltbommel, dan raden wij Hofstede Makelaardij aan

  • Met een scan wisten wij van te voren wat ons huis waard was
  • Ze gaven veel goede tips over een huis verkopen in Zaltbommel
  • We konden ze altijd bereiken om onze vragen te stellen
  • Binnen een paar maanden hadden wij ons huis verkocht voor een bedrag boven onze vraagprijs