Close

23-11-2018

Nieuwbouw in Boxtel als antwoord op woningnood

Op dit moment zijn er meer mensen op zoek naar een woning dan dat er daadwerkelijk woningen aangeboden worden. De gespannen situatie op de woningmarkt zorgt niet alleen voor hogere prijzen voor het vastgoed, het zorgt er ook voor dat starters nauwelijks aan een woning kunnen komen en ook de andere woningzoekenden vaak in de kou blijven staan. Dat is waarom er meer aandacht moet komen voor nieuwbouwwoningen en het renoveren van bestaande panden om deze opnieuw geschikt te maken voor bewoning. De nieuwbouw in Boxtel neemt bijvoorbeeld sterk toe op dit moment. Er wordt bijzonder veel gebouwd omdat er veel vraag naar woningen is. De nieuwbouw in Boxtel zorgt ervoor dat de spanning op de woningmarkt in deze regio iets afneemt omdat de frictie tussen vraag en aanbod hersteld wordt:

  • Meer aanbod naar woningen zonder evenredige stijging van de vraag;
  • Nieuwe opties voor mensen die al langere tijd een woning zoeken.

De nieuwbouw in Boxtel is in alle regio’s te vinden en bestaat vooral uit grote en omvangrijke projecten. Dat maakt het een potentiële kans voor de mensen die op zoek zijn naar een woning en biedt kansen voor starters op de woningmarkt met spaargeld.

Op zoek naar nieuwbouw in Boxtel?

Er zijn veel websites waarop nieuwbouwprojecten bijgehouden worden. Daar kan informatie verkregen worden, maar meestal kun je er geen optie nemen op een woning. Dat is niet praktisch, zeker niet wanneer nieuwbouw in Boxtel te laat aangekondigd wordt op deze websites. In deze markt moet je er immers echt als een van de eersten bij zijn om kans te kunnen maken. Daarom verwijzen we mensen steevast naar Nuyens Makelaars (nuyensmakelaars.nl). Deze makelaar houdt mensen via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rond nieuwbouw in Boxtel. Concreet betekent dit dat je altijd een van de eersten bent die op de hoogte is, zonder dat de werkzaamheden al begonnen hoeven te zijn. Dé manier om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwbouw in Boxtel dus. Weet je al wat je bij de bank kunt lenen voor de hypotheek? Weet je al waar je precies naar op zoek bent en wat jouw eisen zijn voor een woning in de nieuwbouw in Boxtel? Dan wordt het nog makkelijker om via de makelaar een zoekopdracht te plaatsen zodat je zeker weet dat je niet achter het net zal vissen.

Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten hebben altijd aantrekkingskracht. Het is als het openen van een nieuw product dat nog in de verpakking zit. De geur is origineel, de kleur is origineel en je weet dat niemand anders het gebruikt heeft. Maar bij de nieuwbouw in Boxtel speelt er meer. Je weet zeker dat er gedacht is aan de besparingen op het gebied van energie, dat de best mogelijke materialen gebruikt zijn en dat het gaat om complete wijken die opgezet worden om de leefbaarheid van de omgeving zo groot mogelijk te houden. Het gaat hier om honderden woningen die aangeboden worden en er wordt nog altijd gekeken of er meer mogelijkheden zijn. Wil je zeker weten dat je álle opties kunt bekijken? Zorg er dan voor dat je niet alleen de nieuwbouw in Boxtel in de gaten houdt, maar ook blijft kijken naar de gebieden hieromheen. Nuyens Makelaars kan ook hierbij helpen als je contact met hen opneemt. Ben je al langer op zoek naar een woning in de regio en wil het maar niet lukken? Dan kan het verstandig zijn om vandaag nog te kijken naar de projecten die op dit moment gerealiseerd worden in Boxtel.