Close

20-12-2019

Mindfulness op de werkvloer: ook iets voor jullie kantoor?

Wij hebben bij ons op het werk vaak stressvolle projecten omdat wij vaak met harde deadlines moeten werken. Wij merken dat onze mensen daar soms niet echt goed tegen kunnen en daarom hebben wij gekeken hoe wij iets aan dit probleem zouden kunnen doen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer konden kijken of er zoiets was alsmindfulness op de werkvloer. Wanneer er namelijk zoiets bestond alsmindfulness op de werkvloer dan zouden wij daar graag meer over willen weten. Onze mensen hebben namelijk herhaaldelijk aangegeven dat zij anderen aanmindfulness op de werkvloer hadden horen doen en zij hebben laten weten dat dezemindfulness op de werkvloer voor hen heel goed werkte. Vandaar dat wij graag wilden weten ofmindfulness op de werkvloer misschien ook iets voor ons zou zijn en wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden om via het internet een goede aanbieder te vinden. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van beyondmindfulness.nl konden gaan kijken. Deze site werd namelijk door veel mensen op het web aangeraden als een site waar je heel interessante dingen kon vinden. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die ik hier kon vinden en ik heb toen gezien dat wanneer je hier op de site gaat kijken, je heel goede manieren kunt vinden om te ontstressen. Wij hebben gekeken of wij hier ook iets konden doen om met zijn allen te leren hoe wij wat minder onder het werk gebukt konden gaan en wij hebben daarom even een mailtje gestuurd naar de mensen van deze site. Wij wilden namelijk graag weten of zij ons ook aanmindfulness op de werkvloer konden helpen. Wij kregen te horen dat zij diverse mogelijkheden te bieden hadden en ik heb toen gezien dat er veel animo voor was onder de mensen die bij ons werken. Mocht u daarom ook graag aanmindfulness op de werkvloer willen doen, dan kan ik u aanraden om een keer naar beyondmindfulness.nl te surfen. U zult merken dat wanneer u hier gaat kijken, u een hoop interessante opties kunt vinden.

Wij vinden mindfulness op de werkvloer heel prettig

Wij hebben nu inmiddelsmindfulness op de werkvloer geïntroduceerd en ik kan u zeggen dat wij hier heel erg van houden. Het is namelijk zo dat wanneer je aanmindfulness op de werkvloer doet, je veel beter je momenten van rust kunt pakken. Het is voor ons dan ook heel fijn om aanmindfulness op de werkvloer te doen omdat wij ons beter kunnen concentreren op de dingen die echt belangrijk zijn. Dat zorgt voor meer ruimte op het werk en het is ook veel fijner werken.

Kijk ook eens op deze site

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die er zijn om meer rust op het werk te creëren, surf dan een keer naar beyondmindfulness.nl om:

  • Te bekijken wat u hier aan informatie kunt vinden
  • Te lezen hoe u ook meer rust in uw leven kunt krijgen
  • Te kijken of u een van de aanbiedingen wilt pakken

Ik hoop dat ik u een goede tip heb kunnen geven.