Close

07-07-2017

Mijn nieuwe geliefde gevonden via de datingsite

Na een huwelijk van 10 jaar besloot mijn (inmiddels ex-)man er een punt achter te zetten. Hij ontkende in het begin dat hij een ander had gevonden, maar al binnen enkele maanden had hij ineens een nieuwe vriendin en binnen de kortste keren waren ze getrouwd. Ik probeerde er niet teveel achter te zoeken, maar mijn hart was zo gebruiken. Mijn vrienden en familieleden waren er gelukkig allemaal voor mij in deze zware periode. Ik had voor ex-man een hoop aan de kant gezet en het was nu tijd om mijn eigen leven te leiden. En voor een aantal maanden ging dat fantastisch. Ik deed allerlei nieuwe sporten en activiteiten. Ik ontwikkelde nieuwe hobby’s en steeds meer mensen ging opmerken dat ik er in geen jaren zo goed had uitgezien en zo voelde ik me ook! Dat was het moment dat ik wist dat ik weer klaar was voor een nieuwe liefde in mijn liefde. Ik heb me toen ingeschreven op de gratis datingsite van Nederland, Datingsite Nr1.

  • Veilig
  • Makkelijk
  • Overzichtelijk

Het is een veilige website, die heel erg overzichtelijk is. Dat zorgt ervoor dat het zo ontzettend makkelijk in gebruik te nemen is. Ik had een profiel aangemaakt binnen enkele minuten. Het duurde wel iets langer om het profiel ook echt af te maken, want dat is toch lastiger dan je denkt! Dit is alles wat die andere persoon over je zal weten totdat ze besluiten contact met je op te nemen. Daar moet natuurlijk goed over nagedacht worden! Samen met een goede vriendin en een glas wijn!

Vind ook jouw liefde op de datingsite

Ik heb me nog nooit eerder ingeschreven op een datingsite, maar de vriendin die mij erbij hielp had er al wel de nodige ervaring mee. Ze was er zelf inmiddels behoorlijk sceptisch over geworden. Ze had inmiddels al een hele hoop nieuwe “liefdes” ontmoet, maar de een vond ze nog verschrikkelijker dan de ander. Toch bleef ze positief voor mij en stelden we samen mijn profiel op. Vervolgens gingen we door de verschillende profielen op de website heen. Nu achteraf is het zo gek om te denken dat we toen gewoon mijn aanstaande man hebben zitten beoordelen en uiteindelijk de “goedkeuring” hebben gegeven. We hadden bij dat punt al behoorlijk wat wijn op! Dit maakte echter de eerste ervaring voor mij zeer goed. Niet alleen is de datingsite zeer makkelijk in gebruik, door de overzichtelijkheid heb je ook zo de mannen gevonden die wel je interesse hebben en welke niet.

Helemaal gratis jouw nieuwe liefde

Het allerbeste punt van deze datingsite? Het is helemaal gratis! Ik dacht in eerste instantie nog dat er wel een addertje onder het gras zou zitten, maar dit was niet het geval. Er zijn inderdaad premium opties waar je voor kunt kiezen en daar moet je inderdaad voor betalen, maar hier kun je ook makkelijk omheen als je daar geen zin in hebt. Je kunt alle profielen eenvoudig bekijken en zo al die leuke mannen zien! Ik raakte dus al snel in gesprek met de man die inmiddels mijn verloofde zijn. We zijn nu al bijna een jaar samen en dit voelt als echte liefde. Met mijn ex-man heb ik dit nooit ervaren, dat kan ik je wel vertellen. Ik kan je het dan ook zeker aanraden om je in te schrijven op de datingsite en hier jouw nieuwe liefde te vinden. Ook als je er een beetje sceptisch over bent, geef https://www.nr1gratisdating.nl/ gewoon een kans. Je zult merken dat deze datingsite anders is dan anderen!