Close

27-03-2018

Meubels op maat laten maken

Bent u op zoek naar een uniek meubelstuk die afgestemd is op uw wensen en eisen dan bent u bij Wilfred Kalf aan het goede adres. Of het nu gaat om een kast, tafel of bureau, u kunt door Wilfred alle gewenste meubels op maat laten maken. De passie die hij voor het bewerken van hout aan de dag legt vindt u terug in de meest uiteenlopende meubels van zijn hand.

Unieke meubels op maat laten maken

Wie kent dat nu niet? Op zoek naar die ene tafel die geweldig zal staan in de eetkamer, kantoorruimte of bedrijfspand maar net niet dat kunnen vinden waar u uw zinnen op hebt gezet. Of het materiaal is niet mooi genoeg, de standaard afmetingen passen niet of de hoogte is niet kloppend voor het doel dat u ermee voor ogen hebt. Een bezoekje brengen aan de website van Wilfred Kalf of Galerie Zonê in Leiden kan dan uitkomst bieden. Of u bezoekt één van de vele exposities waar hij regelmatig is te vinden. U kunt ervoor kiezen om één van zijn projecten te kopen maar uiteraard kunt u ook met hem bespreken waaraan u zit te denken bij meubels op maat laten maken. Samen met Wilfred wordt er een ontwerp gemaakt dat past bij uw ideeën en wensen. Hij zal u voorzien van de beste informatie omtrent de mogelijkheden. Of het nu gaat om een bijzonder bureau, een kast, een tafel of een bed: elk ontwerp is uniek en alle meubels kunt u op maat laten maken. Alle meubels worden gemaakt van duurzaam hout, het liefst inlands hout dat Wilfred zelf uit het bos haalt. Maar ook van afgedankt hout dat afgekeurd is omdat er bijvoorbeeld teveel mos in groeit of om andere redenen niet gebruikt kan worden kunt u door hem meubels op maat laten maken. De boomstammen worden verzaagt naar planken en moeten, voordat het verwerkt kan worden, eerst een tijd drogen. Dit om te voorkomen dat het hout na verloop van tijd gaat krom trekken of scheuren.

Meubels op maat laten maken van uw eigen boom

Wilfred Kalf kan, mocht het nodig zijn, ook helpen met het kappen van uw eigen boom. En wat is er nu mooier dan hiervan het zo gewenste meubel te laten maken door de echte specialist op dit gebied. Lekker ’s avonds in bed kruipen die is gemaakt van de oude plataan die voor een tijd terug nog in uw eigen achtertuin stond? Het kan, want bij hem kunt u alle meubels op maat laten maken! Ook in een kantoor ruimte kan een bijzonder bureau, tafel en kast van uw oude beuk of eik vele positieve reacties losmaken bij uw zakelijke relaties. Een vaak kil aangeklede ruimte wordt hierdoor een omgeving met een warme, persoonlijke stijl waarin het goed werken is. Of neem tijdens de avondmaaltijd met het gezin of een gezellig diner met een groep vrienden in uw keuken plaats aan de bijzonder en fraai vormgegeven eettafel. Vroeger als klein kind heerlijk spelend in de schaduw van de iep, nu dienst doende als onmisbaar meubelstuk in uw woning. Vele mooie herinneringen zullen worden opgehaald aan die goede, oude tijd; elke keer als u plaatsneemt aan de eettafel. Wilfred helpt u alle dromen te verwezenlijken en denkt hierin graag met u mee. Meubels op maat laten maken? Het kan bij Wilfred Kalf!

De voordelen op een rij van meubels op maat laten maken:

  • Unieke meubels zoals die nergens anders zijn te vinden
  • Van elk gewenste houtsoort kunt u meubels op maat laten maken
  • Bijzondere meubels van duurzaam hout
  • Vakmanschap van Wilfred Kalf