Close

12-06-2019

Met een Schipholtaxi op vakantie

Twee weken geleden ben ik met mijn broer, zusje en onze partners naar Japan gevlogen vanaf Schiphol. Onze opa is in Japan geboren en wij wilden graag wat meer leren over onze achtergrond. Wij besloten om een Schipholtaxi te nemen, omdat dit voor ons goedkoper was dan een normale taxi, of het openbaar vervoer nemen. Via goedkoopnaarschiphol.nl hadden wij van te voren een busje gereserveerd en die bracht ons naar het vliegveld. Mijn broer, zusje en ik waren jaren geleden al eens in Japan geweest, maar wij waren toen allemaal nog erg jong. Toen ik aan hun vertelde dat mijn vriendin en ik graag naar Japan wilden gaan, gaven mijn broer en zusje direct aan dat zij ook graag meewilden. De laatste keer dat we samen op vakantie gingen was ruim tien jaar geleden, maar wij vonden dit allemaal een leuk idee. We hadden voordelig een ticket kunnen kopen en hadden samen een schema gemaakt van wat wij allemaal wilden bezoeken. Japan is geen goedkope vakantiebestemming en wij wisten dat het duur zou worden, daarom probeerden wij geld te besparen waar dat kon. Ik had het idee dat een Schipholtaxi goedkoper zou zijn dan het openbaar vervoer en besloot om dit uit te zoeken. Een taxi is ook veel gemakkelijker dan reizen met de bus en trein, want het is altijd veel gedoe met de koffers. Het is ook fijn dat je voor de deur kan worden opgehaald en vlak voor de incheckbalie kan worden afgezet. 

Een Schipholtaxi was veel voordeliger

Ik belde eerst naar een aantal taxibedrijven in de buurt en vroeg hun om een offerte. Aangezien wij met zes personen zouden gaan, konden wij niet in een normale taxi passen en hadden wij een busje nodig. Een taxibusje was bij deze bedrijven al goedkoper dan het openbaar vervoer, maar ik wilde zien of ik niet nog voordeliger een taxi kon reserveren. Ik zocht online naar een Schipholtaxi en kwam een paar websites tegen. Nadat ik de verschillende taxibedrijven had vergeleken, bleek de website van goedkoopnaarschiphol het goedkoopste. Via de website kan je gemakkelijk de tarieven berekenen. Je hoeft alleen het huisnummer, de postcode en het aantal personen in te voeren en je weet hoeveel het gaat kosten. Door ook een Schipholtaxi voor de terugweg te boeken bespaar je zelfs nog meer. De taxi was hier nog goedkoper dan bij een taxibedrijf in de buurt en ik reserveerde meteen de taxi. 

Een goede ervaring met de taxi

Het boeken van een Schipholtaxi was een goede keuze. De taxi zag er erg netjes uit, de taxichauffeur was erg vriendelijk en wij kwamen netjes op tijd aan op Schiphol. Er was genoeg ruimte voor al onze koffers en hoefden hier niet mee te sjouwen. Op de terugweg namen wij weer een Schipholtaxi en dit was ook weer prima geregeld. Voor het boeken van een taxi naar Schiphol is dit een zeer goede keuze:

  • Een taxi is hier erg voordelig   
  • Je krijgt extra korting bij het reserveren van een taxi voor de terugweg
  • De taxi zag er netjes uit en de chauffeur was erg vriendelijk
  • Het was erg gemakkelijk met onze koffers