Close

08-11-2017

Met de plateauwagen creëert u snel een vlakke laadvloer

De plateauwagen wordt veel gebruikt in de bouw. Het is een bijzondere aanhangwagen omdat u de borden van de laadbak compleet kunt inklappen. Dat komt door het feit dat de wielen compleet onder de plateauwagen staan. Het is hiermee mogelijk om een geheel egale laadvloer te creëren. Voor materiaal dat net iets te groot is voor de bak is dit de oplossing. Uiteraard kunt u vele stevige touwen bevestigen om toch al uw spullen veilig te kunnen vervoeren. Niet alleen is de plateauwagen handig om groter materiaal mee te vervoeren, maar ook om er pallets op te zetten. Omdat u immers de zijkanten kunt inklappen kan een heftruck snel een pallet op de plateauwagen takelen. Vervolgens schuift u de zijkanten weer omhoog en klikt u ze vast. Dankzij de antisliplaag zal de pallet of het materiaal niet verschuiven tijdens de rit. Tevens kan de plateauwagen tot maar liefst 3.500 kilogram dragen dankzij het betonplex draagsysteem. Bij spotgoedkopeaanhangwagens.nl vindt u vele aanhangwagens waaronder diverse modellen van de plateauwagen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. De prijzen verschillen vanwege de merken, de afmetingen maar vooral vanwege het totaalgewicht. Vervoert u als aannemer betonnen platen? Dan raden we het u aan om de duurdere modellen te bekijken. Want u wilt niet onderweg door uw banden gaan en een lading vracht op het wegdek zien rollen.

De plateauwagen  biedt meer voordelen vergeleken met de aanhangwagen

Hebt u al eens op de site rondgekeken of bent u hier voor het eerst? U zult zien dat we de vele type wagens hebben verdeeld in handige aanklikbare modellen. Per model ziet u de technische gegevens en de actuele prijs. Die prijs kan overigens een week later al heel anders zijn want we geven regelmatig scherpe kortingen op tientallen wagens. Die aanbiedingen wilt u vanzelfsprekend niet mislopen en dat is dan ook de reden dat we u als tip willen meegeven om deze website te bookmarken. In tegenstelling tot diverse bedrijven is dit geen webwinkel. Dat wil zeggen dat u de plateauwagen van uw keuze enkel kunt aanvragen. Vul bijvoorbeeld na het maken van uw keuze uw adres- en contactgegevens in. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op over de beschikbaarheid. Hebt u nog steeds interesse? Dan nodigen we u uit in Kampen. Daar kunt u uiteindelijk de plateauwagen kopen als u tevreden bent over het model en de prijs. Overigens kunt u niet enkel een plateauwagen kopen, we doen tevens aan verhuur. Dat kan handig zijn als u als consument een klusje hebt van een week. Het heeft uiteraard weinig nut om te investeren in een dergelijke aanhangwagen.

Hebt u interesse? Laat dan snel iets van u horen

Natuurlijk kunt u ons op diverse manieren bereiken:

  • U kunt direct een aanvraag doen als u er van overtuigd bent dat dit de plateauwagen is die u wilt hebben,
  • U kunt ons tijdens openingstijden bellen. De exacte tijden staan vanzelfsprekend op de website,
  • U kunt ook langskomen als u toch in de buurt woont of werkt.

Wat we u bieden is de laagste prijsgarantie. Vindt u het elders goedkoper en is het niet afgeprijsd en gaat het om hetzelfde model? Dan verlagen we de prijs direct. Alle afgebeelde prijzen zijn overigens inclusief 21 procent BTW. Dus u zult niet tegen verborgen kosten aanlopen. Naast al deze trailers en aanhangwagens kunt u vele accessoires bestellen. Van verzekeringen tot aan producten die u kunt bestellen zoals accu’s, lampjes en oprijplaten, we hebben het allemaal in huis. En voeg naar keuze diverse opties toe.