Close

04-07-2019

Meer informatie over elektrisch roken

Ik ben al jaren aan het roken en wilde graag weten of dampen een goed alternatief is. Ik weet dat roken slecht voor mij is, maar ik vind het erg lastig om te stoppen. Ik hoop dat ik met dampen uiteindelijk minder kan gaan roken, of zelfs helemaal stoppen. Ik wilde eerst graag meer lezen over elektrisch roken en de voor- en nadelen, zodat ik een goede keuze kon maken. Op de website van EA Sigaret las ik veel over dit onderwerp en hierna ben ik overgegaan op een elektrische sigaret. Ik ben iemand die al jaren rookt, ook al heb ik nooit echt veel gerookt. Ik ken veel mensen die dagelijks een pakje oproken en gelukkig is dit bij mij niet het geval. Ik vind het fijn om tijdens mijn pauze een sigaret op te steken en gezellig te praten met mijn collega’s, of wanneer ik een drankje drink om een sigaret te roken. Ik denk dat ik meer een gezelligheidsroker ben en probeer er altijd op te letten dat ik niet meer ga roken. Ik weet dat roken erg slecht is, maar het is mij nog niet gelukt om te stoppen. Ik heb het verschillende keren geprobeerd, maar altijd zonder langdurig succes. Ik hoor veel over elektrisch roken en wilde graag weten of dit een goed alternatief is. Ik hoop dat ik door te dampen, het roken beter onder controle kan krijgen, of zelfs kan stoppen. Ik ken een aantal mensen die nu minder roken door het dampen, of zelfs gestopt zijn en dit leek mij ook wel wat.  Ik wilde echter eerst weten of dampen gezonder is en wat de voor- en nadelen zijn. Ik hoopte dat ik meer informatie kon vinden op websites en dat ik hiermee een goede keuze kon maken of elektrisch roken iets voor mij zou zijn.

Een handige website met veel informatie over elektrisch roken

Online zocht ik naar websites over elektrisch roken en vond verschillende websites. Op veel websites kon ik slecht een klein beetje informatie vinden en bleven veel van mijn vragen onbeantwoord. Ik vond ook de website ea-sigaret.nl, deze website staat vol met handige informatie. Ik las over de vele voor- en nadelen en de verschillende tussen dampen en roken. De website probeert geen beter beeld te geven van dampen, maar probeert alles te onderbouwen met onderzoeken. Ik had veel verschillende pagina’s op deze website gelezen, waarna ik besloot om over te stappen naar elektrisch roken.

Een starterset gekocht

Ik zag dat via deze website het ook mogelijk is om veel artikelen voor elektrisch roken te kopen. Ik vond een voordelige starterset en het leek mij een goed plan om hiermee te beginnen. Door de informatie op de website wist ik precies wat ik nodig had. Mijn bestelling kwam de volgende dag al aan en sindsdien ben ik overgestapt op dampen. Voor meer informatie en het kopen van artikelen voor elektrisch roken raad ik ea-sigaret aan.

  • Er is hier veel informatie te vinden
  • De artikelen zijn gebaseerd op onderzoek
  • Via deze website kon ik voordelig een starterset kopen
  • Ik ben overgestapt op dampen