Close

13-12-2018

Macarons bestellen voor de feestdagen

Het is bijna december en de feestdagen staan voor de deur. Tijd om na te denken over bijzondere gerechten en producten die u uw gasten wilt kunnen serveren. Daar waar iedereen zijn hersenen breekt over het kerstmenu wordt vaak iets bijzonders bij de koffie of thee over het hoofd gezien. Maar waarom zou u dit niet heel feestelijk aankleden en macarons bestellen, waarmee u uw gasten verrast? Macarons zijn ambachtelijke koekjes die gemaakt zijn van eiwit en amandel. De bijzondere textuur van macarons wordt op zeer speciale wijze bereikt door de bereidingswijze die goed getimed moet worden. Het is een heel frivool koekje, dat vaak in vele verschillende kleuren kan worden gekocht en die kleuren matchen met de smaken die er beschikbaar zijn. Goede macarons zijn echter belangrijk om een goede beleving van dit speciale koekje te kunnen bieden. Daarom is het zaak om niet zomaar macarons te kopen bij elke willekeurige winkel, maar macarons bestellen doet u bij een echte expert. Wij adviseren voor de feestdagen absoluut om macarons te bestellen bij Chocola Belga. Een Belgische patissier in Nederland die gespecialiseerd is in bijzondere bonbons én prachtige macarons met zeer bijzondere smaken.

Macarons bestellen in verschillende smaken

Macarons bestellen kan snel en eenvoudig via de website www.chocola-belga.nl, waar u uw bestelling zelf kunt samenstellen uit het brede assortiment van verschillende smaken. U kunt macarons bestellen in de smaken:

  • Hazelnoot
  • Cassis
  • Framboos
  • Pistache
  • Passievrucht

En dit zijn slechts enkele van de smaken. U kunt zelfs heel bijzondere smaken macarons bestellen, waaronder citroengras, citroen en tijm, bloemenhoning en gezouten karamel. Macarons komen het beste tot hun recht met een frisse en fruitige smaak, maar vinden ook vele liefhebbers van nootachtige smaken. De combinatie van de structuren die de koekjes met de daartussen gepresenteerde mousse samenbrengen geven een extra beleving aan de smaaksensatie van elke macaron die u proeft. U zult versteld staan van de kwaliteit en versheid die deze macarons hebben en het is overduidelijk dat deze macarons zijn vervaardigd met oog voor detail  en vanuit vakmanschap waaruit de liefde voor het vak spreekt. Wilt u daarom macarons bestellen voor de feestdagen, dan kunt u dit het beste doen via Chocola Belga.

Macarons als cadeau

Met de feestdagen is het overigens ook erg leuk om macarons cadeau te doen aan iemand die u dierbaar is. Gaat u op bezoek bij familie of vrienden, wellicht voor de koffie of thee of misschien wordt er wel voor u gekookt, dan is het leuk om een bijzonder geschenk mee te nemen waar u gezamenlijk van kunt genieten. U kunt de macarons bestellen in verschillende verpakkingen, waaronder doosjes van 8 stuks, 10 stuks, 14 stuks en maar liefst 18 stuks. Daarbij kunt u de macarons bestellen als assortiment, met verschillende smaken en kleuren, of specifiek kiezen voor enkele van uw eigen favorieten. U zult merken dat wanneer u deze macarons eenmaal geproefd heeft, u deze vaker wilt bestellen voor andere gelegenheden. Juist het bijzondere van dit koekje maakt dat de macarons uitermate geschikt zijn voor speciale gelegenheden. Heeft u bijvoorbeeld iets te vieren, dan is het natuurlijk een heel goed alternatief om macarons te serveren in plaats van bijvoorbeeld taart of gebak. Het heeft iets feestelijks om met een mooie doos met macarons in verschillende kleuren rond te gaan en uw gasten zelf een keuze te laten maken uit het aanbod aan macarons dat u heeft. Wij adviseren altijd om iets meer macarons te bestellen dan u aan gasten ontvangt. Zo heeft de laatste persoon die kan kiezen ook nog keuze en heeft u na afloop nog enkele macarons voor uzelf om nog even na te genieten.