Close

18-08-2017

Linkbuilden is voor ieder bedrijf meer dan de moeite waard

Wilt u graag linkbuilden? Maar hebt u geen idee waar u dan moet beginnen? Kijk dan eens op synermediagroep.nl en lees al onze artikelen eens door. Want in onze artikelen leggen we u alles uit over SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Binnen de SEO speelt linkbuilden een belangrijke rol. Als we spreken over het optimaliseren van zoekmachines dan gaat het al snel om Google. Want dit bedrijf heeft een absolute monopolie in grote delen van de wereld waaronder de Verenigde Staten en Europa. Velen gebruiken het als startpagina en in Nederland gebruiken 98 procent van de bewoners deze zoekmachine om informatie op het internet mee te zoeken. Hier liggen dus vele kansen voor uw bedrijf. Want men zal gebruik maken van bepaalde zoektermen om bedrijven zoals de uwe te vinden. Het is belangrijk dat u daar achter komt. U kunt dit natuurlijk al wel een beetje schatten. Vervolgens laat u teksten schrijven waarin u deze woorden verwerkt. Laat ze diverse keren voorkomen, meestal wordt een marge van 1,5-2 procent gehanteerd. De algoritmes van Google pakken het namelijk op en berekenen vervolgens uw eindpositie. Deze teksten plaatst u niet alleen op uw eigen website maar ook in de voor van backlinks op andere websites. Dit moeten natuurlijk wel relevante sites zijn zoals zakenpartners, uw groothandelaar, distributeurs of sites van uw familie en vrienden.

We leggen u graag alles uit over linkbuilden

Genereer zoveel mogelijk van de links zoals we hierboven hebben beschreven. Het is tijdens het linkbuilden van groot belang dat u niet alleen let op de marge, maar ook op het feit of u er wel een hyperlink naar uw website in hebt geplaatst. Dan hebt u er alles aan gedaan om het linkbuilden zo goed mogelijk te voltooien. Daar blijft het niet bij want de voorwaarden worden door Google continu aangepast. Natuurlijk leest u dergelijke veranderingen als eerste via onze website. Er zijn naast het linkbuilden nog vele andere handige technieken en zaken op het gebied van SEO en internetmarketing:

  • Zorg er tevens voor dat uw eigen website aan alle voorwaarden voldoet. Plaats er SEO teksten en denk aan uw lay-out,
  • Zorg ervoor dat uw website responsief is. Dat wil zeggen dat het overzichtelijk wordt weergegeven op zowel grote als kleine beeldschermen,
  • En laat een app ontwikkelen zodat men uw diensten en producten ook via hun smartphone of tablet kunnen bestellen dan wel opvragen.

Qua linkbuilden is het maken van een continue stroom aan content dus van levensbelang. Daarom vergroot u absoluut uw kansen. In deze tijden is het hoog eindigen in de zoekresultaten van Google erg belangrijk, veel belangrijker dan het ontwerpen van een magazine, radiospotje of televisiefragment.

Ook het aanpassen van de structuur van uw site zal zijn vruchten afwerpen

U wilt niet alleen in uw eigen regio uw diensten aan kunnen bieden dus zorg ervoor dat u aan linkbuilden doet. Uw site dient aan alle moderne eisen te voldoen zodat men u niet alleen snel bereiken kan, maar dat men daadwerkelijk geneigd is om iets te doen met de informatie die ze aantreffen. Hebt u verder nog vragen over? Dan kunt u het antwoord ongetwijfeld snel op onze website vinden. Maak eventueel gebruik van de ingebouwde zoekmachine. En vergeet niet om dit nieuws met uw medewerkers te delen. Like ons op de sociale media zoals Facebook, Twitter en Google+. Dan mist u geen enkele update meer. Het is meer dan de moeite waard om te investeren in linkbuilden. Vrijwel alle grote bedrijven doen dit al jaren en het is nu voor u ook een goede optie!