Close

01-09-2018

Laat uw wagen repareren in onze garage in Steenbergen

Een auto moet het goed doen, daar kunnen we lang en breed over discussiëren maar niemand zit te wachten op een wagen die het niet goed doet. Vandaar dat wij u graag willen uitnodigen om uw wagen een keer naar onze garage in Steenbergen te brengen wanneer u merkt dat deze niet helemaal meer naar behoren functioneert. Wij willen u graag wat meer vertellen over de diensten die wij in onze garage in Steenbergen aanbieden en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Op Autogarage-Steenbergen.nl kunt u zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben en wij hopen dat u snel een keer een afspraak wilt komen inplannen in onze garage in Steenbergen. Wij staan altijd voor u klaar want wij snappen dat u uw wagen niet lang wilt en kunt missen. Mocht blijken dat de wagen grondig gerepareerd moet worden, dan zullen wij u hier altijd van op de hoogte brengen. Wij willen u namelijk niet op kosten jagen en vandaar dat wij altijd even een belletje zullen plegen vanuit onze garage in Steenbergen wanneer blijkt dat de kosten zullen gaan oplopen. Pas wanneer u toestemming heeft gegeven om de reparatie door te zetten, zullen wij aan de slag gaan. Wij willen u daarom ook graag vragen om snel een keer te komen kijken naar de mogelijkheden die wij in onze garage in Steenbergen te bieden hebben. Wij beschikken over een team van experts dat graag voor u aan de slag gaat. Mocht u nog vragen hebben over onze mogelijkheden, dan willen wij u graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken. U kunt hier namelijk meer lezen over onze diensten en wij hopen daarom ook dat u snel een keer naar onze pagina wilt komen surfen. Het adres van onze site is Autogarage-Steenbergen.nl. Wij hopen u hier snel een keer te mogen ontvangen.

Maak vandaag nog een afspraak met onze garage in Steenbergen

Wanneer uw wagen mankementen vertoont, is het belangrijk dat u deze snel aanpakt omdat de schade anders wellicht enkel groter wordt. Wij zien vaak dat mensen te lang blijven rijden met hun schade en daardoor zijn ze aan het eind van de rit vaak vele malen duurder uit dan wanneer zij hun wagen meteen naar onze garage in Steenbergen hadden gebracht. Wij willen u daarom graag vragen om uw wagen een keer bij ons te komen brengen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht u momenteel nog vragen hebben over onze diensten, kom dan snel een keer naar onze site om te bekijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen in onze garage in Steenbergen. Wij staan voor u klaar om u te helpen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op Autogarage-Steenbergen.nl zouden mogen ontvangen. Hier kunt u ook onze contactgegevens vinden voor het geval u vandaag nog een afspraak met ons wilt inplannen.

Wij voeren ook apk-keuringen uit

Wanneer het weer tijd is voor de periodieke apk-keuring, kunt u altijd een keer bij ons een afspraak komen maken. Wij zullen vervolgens:

  • uw wagen grondig controleren
  • bekijken of wij reparaties moeten uitvoeren
  • contact met u opnemen voordat wij grote reparaties gaan uitvoeren

Wij hopen u voldoende te hebben voorgelicht over onze mogelijkheden. Wij van T.T. Auto’s B.V. staan voor u klaar om u in onze garage in Steenbergen te helpen. Kijk vandaag nog even op Autogarage-Steenbergen.nl.