Close

12-04-2018

Laat ons uw Dsg revisie uitvoeren!

Tegenwoordig zijn de meeste auto’s uitgerust met een systeem dat het schakelen heel erg eenvoudig maakt. Vroeger kon je aan de pook heel nadrukkelijk voelen dat je van de ene naar de andere versnelling gaat. Tegenwoordig is deze techniek aangepast en gaat het schakelen veel soepeler. Dat heeft te maken met het dubbele systeem waar gebruik van wordt gemaakt tijdens het schakelen. Wij zullen u hier niet vervelen met alle technische details van deze techniek, maar wij zullen volstaan met zeggen dat het dankzij deze techniek mogelijk is om veel sneller te schakelen. Dat betekent dus ook dat u veel sneller kunt optrekken en dus veel sneller een bepaalde snelheid kunt halen. Mocht u echter merken dat uw versnellingsbak het niet goed meer doet, dan kunt u een keer bij ons langskomen om te kijken wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Wij staan namelijk voor u klaar om u te helpen en wij hopen dan ook dat u snel een keer op onze site wilt komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wanneer het nodig blijkt dat u een Dsg revisie nodig heeft, kunnen wij u deze leveren. Tijdens een Dsg revisie bekijken wij alle onderdelen van uw versnellingsbak en wij zullen deze vervangen wanneer dat nodig is. Wij willen u daarom ook graag vragen om een keer naar onze site te komen surfen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij hebben al heel veel mensen mogen helpen met een Dsg revisie en wij hopen dat wij ook u van dienst zouden kunnen zijn. Kijk daarom vandaag nog even op Garagehaarman.nl om te zien wanneer wij u al van dienst zouden kunnen zijn. Mocht u binnenkort een keer in de buurt van onze garage zijn, dan kunt u natuurlijk ook altijd even langskomen. Wij kunnen dan meteen voor u bekijken of uw wagen toe is aan een Dsg revisie.

Na onze Dsg revisie functioneert uw versnellingsbak weer optimaal

Het is belangrijk dat een wagen goed kan schakelen omdat u anders nooit goed op gang kunt komen. Ook is het niet goed voor de motor wanneer een versnellingsbak niet goed functioneert. Wij willen u daarom ook graag vragen om snel een keer naar onze site Garagehaarman.nl te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij merken vaak dat een Dsg revisie al heel veel verbetering kan aanbrengen. Mocht u dus graag door onze ervaren monteurs een Dsg revisie willen laten uitvoeren, dan kunt u altijd een afspraak met ons komen maken. Wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn. Wanneer u uw wagen niet kunt missen, kunt u ervoor kiezen om bij ons een auto te komen lenen. Zo kunt u gewoon naar uw werk blijven rijden of waar u ook maar naartoe zou moeten gaan. Wij kunnen de Dsg revisie vaak binnen een aantal dagen afronden. U hoeft dus niet bang te zijn dat u uw wagen voor een lange tijd kwijt zult zijn. Kijk op Garagehaarman.nl voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Ook voor al uw andere reparaties bent u van harte welkom

Merkt u dat uw wagen meer kwaaltjes heeft? Kom hem dan een keer bij ons brengen zodat wij deze mankementen kunnen verhelpen. Wij kunnen namelijk ook:

  • schade aan uw wagen herstellen
  • overige mankementen aan uw wagen repareren
  • uw wagen keuren voor de verplichte APK-keuring

Wij hopen dat u snel een keer op onze site wilt komen kijken. Hier kunt u ook eenvoudig een afspraak met ons inplannen.