Close

28-01-2019

Koop goede en originele carnavalskleding

Ik kom niet eens uit het zuiden van het land, maar toch vier ik elk jaar carnaval. Wanneer krijg je nou de kans om jezelf in een knotsgekke outfit te hijsen en lekker te hossen op foute muziek? Die kans laat ik zeker niet aan me voorbij gaan. En elk jaar gaan we met een grote groep vrienden naar Eindhoven om daar de boel op stelten te zetten. En de grote vraag is elk jaar weer: welke carnavalskleding trekken we aan? Voor mij is dit altijd een groot project. De kleding is nu eenmaal belangrijk tijdens deze feesten. Dus ik vind het ook echt leuk om aandacht te besteden aan de carnavalskleding die ik aantrek. Ik ben niet altijd even tevreden geweest met carnavalskleding die ik in het verleden heb gekocht. Ik let tegenwoordig daarom goed op de kwaliteit. Zodat je het niet al na een keer dragen weg kunt gooien. Dat is zonde. Ook wil ik dat het een beetje luchtig is. Soms is de stof van de carnavalskleding zo benauwend, dat je je kapot zweet in een drukke kroeg. Daarbij wil ik ook iets origineels, niet een outfit waar iedereen al in loopt. Elk jaar koop ik nieuwe carnavalskleding en dan wil ik op een positieve manier opvallen.

Deze webwinkel met carnavalskleding is te gek

Als ik carnavalskleding koop, ga ik tegenwoordig altijd online shoppen. Naar een feestwinkel gaan kost veel tijd. Dat is voor mij soms iets te ingewikkeld om te regelen met mijn drukke baan. Dan is internet zo veel handiger. Je hoeft alleen maar op je bank te blijven zitten en je telefoon erbij te pakken. Als je een goede website te pakken hebt, heb je binnen mum van tijd een prachtig assortiment met carnavalskleding voor je neus. Een heel mooi voorbeeld van zo’n site is https://www.feestbazaar.nl/themafeesten/carnavalskleding/. Hier kun je echt helemaal losgaan als het om carnavalskleding gaat. Ik vind het een genot om hier te winkelen:

  • Groot en divers assortiment
  • Betrouwbare shop
  • Betaalbaar

Ze hebben van alles en nog wat, voor de carnavalsvierder is dat echt een feest. Voor mij begint de lol van carnaval echt al als ik voor de kleding ga shoppen. Dan zie ik de outfits op de site van Feestbazaar en dan krijg ik al helemaal beelden in mijn hoofd van hoe het zou zijn als ik het aan zou trekken…

Feestbazaar is de leukste shop voor feestkleding

Wil je een te gekke outfit voor carnaval scoren? Dan zou ik snel een kijkje nemen in de online winkel van Feestbazaar. Hier verkopen ze zo veel gekke carnavalskleding, dat je hier ongetwijfeld vindt wat je zoekt. Ik heb hier een keer de outfit van Sandy van Grease bijvoorbeeld gekocht. Dit was echt een groot succes. Ik vond het zelf heel leuk om te zien en had veel aanspraak. Bovendien kwam ik een John Travolta tegen, dus dat was helemaal geestig. Ik ben ook al een keer als indiaan verkleed gegaan dankzij Feestbazaar. Ook voor dit thema hebben ze te leuke kleding. Ik krijg altijd veel inspiratie van deze site. Overigens heb ik niet alleen voor carnaval hier gewinkeld. Toen ik een feest gaf met het thema flowerpower, heb ik hier ook een hele mooie hippiejurk gekocht. Het feest begint echt al als je de site van Feestbazaar opent. Je kunt altijd op ze rekenen, ze leveren de kwaliteit waar je als klant recht op hebt. Ze kunnen snel leveren en je betaalt zeker niet te veel. Alles verloopt altijd soepel en ze verzorgen de pakketten tot in de puntjes.