Close

09-01-2020

Kom naar BoilerGarant voor een mooie compacte boiler voor de keuken

Je hebt in je woning zowel in de badkamer als de keuken warm water nodig. Vaak zijn de keuken en badkamer niet echt dicht bij elkaar in de buurt. Dat betekent dat het warme water een lange weg moet afleggen voordat het de keuken of de badkamer bereikt. Dit hangt uiteraard af van waar je de CV of boiler hebt in je woning. Als deze heel dicht in de buurt is van de keuken of zelfs in de keuken, dan heb je in diezelfde keuken altijd snel warm water. Als je gaat douchen, dan moet je juist wat langer wachten op warm water. Het kan dus ook andersom zijn waardoor je in de keuken juist lang moet wachten op warm water. In dat geval kan het een idee zijn om via boilergarant een mooie compacte boiler voor de keuken te kopen. Deze boiler kun je door het compacte formaat vaak gemakkelijk wegwerken in een keukenkastje. Dus het zal nooit zo zijn dat je een kastje moet verwijderen of dat je ergens naast de keukenkastje een grote lelijke boiler hebt hangen. Je hebt immers al een grotere variant of een CV ketel. Dus het is niet nodig om een hele grote boiler voor de keuken te installeren. Het gaat erom dat je voor de afwas of voor het vullen van een pan water, snel warm water bij de hand hebt. Een klein formaat is voor dit doeleinde voldoende. Het voordeel is dat je dankzij een boiler in de keuken dus altijd snel warm water bij de hand hebt. Dit is niet alleen heel praktisch, maar scheelt ook water en energie. Als je immers 30 seconden moet wachten tot het water is opgewarmd, dan verspil je 30 seconden lang water en in die 30 seconden verbruik je nodeloos energie. Als je dat kunt reduceren tot 1 of 2 seconden, dan ga je er op water- en energieverbruik natuurlijk flink op vooruit. 30 seconden klinkt misschien weinig, maar als je bijvoorbeeld 6 keer op een dag warm water nodig hebt, dan verspil je per dag al snel 3 minuten aan water en warmte. Op jaar basis is dat gelijk aan 18 uur. Dus dat betekent dat je de kraan 18 uur lang laat stromen. In deze tijden van klimaatverandering en CO2 emissies, is dat uiteraard niet handig. Dus om je portemonnee en het milieu een plezier te doen, doe je er goed aan om een boiler voor de keuken te kopen. Los van die twee voordelen is het ook gewoon veel fijner als je snel warm water tot je beschikking hebt.

Surf naar de site van boilergarant.nl en bestel een moderne boiler voor de keuken

De boilers van vandaag de dag zijn energiezuinig, compact en qua design zeker niet lelijk. De aanschaf van een kleiner boiler zal je dus niet veel geld kosten. Voor een bedrag van 130 euro heb je al een mooie compacte boiler voor de keuken.

Profiteer van heel veel voordeel bij boilergarant

Mocht je besluiten om een boiler voor de keuken te bestellen bij boilergarant, dan profiteer je ook van de nodige voordelen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Grootste boilerfabriek in Europa
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • Installatie mogelijk