Close

20-07-2018

Kies voor originaliteit en vertrouw op de expertise van de zinkmeesters

Het bouwen van een huis is natuurlijk een spannend fenomeen. Het is een huis dat je helemaal naar eigen smaak kunt ontwerpen. Als je in de positie verkeert waarin je dus zelf de keuze kunt maken, dan kan die vrijheid wel eens te overweldigend zijn. Als je een bestaand huis koopt, dan heb je te maken met een basis die reeds compleet is. Alles is in principe aanwezig en vervolgens kun jij de boel gaan aanpassen. Als je tevreden bent met de keuken, dan laat die die mooi met rust en vervolgens focus je je op de badkamer bijvoorbeeld. Deze kun je dan gaan renoveren binnen de context van een bestaande ruimte. Sommige mensen vinden dat juist prettig, want er is dan minder druk. Je hebt als het ware een houvast binnen de context van een huis dat al is gebouwd. Binnen die veilige context kun je dan gaan spelen met mogelijkheden. Als je een huis laat bouwen, dan heb je een stuk grond met niets en vervolgens moet je zelf het hele huis ontwerpen. Uiteraard kun je daarvoor een architectenbureau inschakelen die samen met jou een droomhuis kan ontwerpen. Maar je wilt wel je eigen stempel op je woning drukken en dus niet zonder meer vertrouwen op de tekening van de architect. Als je dat doet, dan verschilt het immers niet veel van het kopen van een bestaand huis. In principe doe je dan immers hetzelfde, want het huis bestaat al op papier. Het moet alleen nog even gebouwd worden. Maar als je je eigen visie wilt uitdragen, dan moet je alle ingrediënten doorgeven aan de architect en deze moet daar dan vervolgens een mooi ontwerp van maken. Als je origineel wilt zijn en een huis wilt laten bouwen met een opvallende uitstraling, dan is het bijvoorbeeld een idee om geen dakpannen op je huis te plaatsen, maar een dak van zink. Wil je weten wat je kunt doen met behulp van de zinkmeesters? Kom dan eens langs op jvkdaken. Een architect kan natuurlijk een mooi ontwerp voor je opstellen, maar als je eerst even in gesprek gaat met de zinkmeesters, dan kun je dit ontwerp ook meteen voorzien van het juiste dak ontwerp. Mocht je echter een bestaand huis kopen, dan kun je dus ook het hele dak renoveren en kiezen voor een dak van zink. Ook daarvoor kun je weer een beroep doen op de expertise van de zinkmeesters van JVK Daken. Mocht je meer willen weten of wil je je gewoon even oriënteren en alle mogelijkheden bij langs gaan, dan kun je altijd een kijkje nemen op de site van jvkdaken.nl.

Ontdek wat de zinkmeesters voor jouw kunnen betekenen

Als je kiest voor de hulp van de zinkmeesters van JVK Daken, dan kun je in ieder geval vertrouwen op de volgende diensten en voordelen:

  • Zinken dakgoten en daken gaan ruim vijftig jaar mee en zijn onderhoudsarm.
  • Zinken dakgoten en daken blijven volledig in tact gedurende hun toepassingsperiode, waardoor vroegtijdige vervanging en lekkages worden voorkomen.
  • Zinken platen op het dak hebben veel minder gewicht dan bijvoorbeeld dakpannen. De dakconstructie hoeft dus ook minder te dragen.
  • Na een lange levensduur wordt het zink bijna volledig opnieuw gebruikt (mits goed aangebracht). En is dus niet voor niets wordt zink dus veel toegepast in de bouw. Het is een fraai metaal dat architecten maar al te graag verwerken in hun ontwerpen.

Neem vandaag nog contact op met de zinkmeesters

Als je een beroep wilt doen op de diensten van de zinkmeesters, dan kun je via de site eenvoudig contact opnemen. De zinkmeesters zitten elke werkdag voor je klaar.